Acasa Agenda HR Participa la studiul despre tendintele in Talent Management si Engagement

Participa la studiul despre tendintele in Talent Management si Engagement

2 min citire
0
0
597

Revista HR Manager te invita sa participi la studiul anual  “Trenduri in managementul talentului si angajamentului in Romania”, desfasurat de compania Talent Keepers.

Raspunsul tau ii va ajuta pe specialistii Talent Keepers sa stabileasca care sunt practicile actuale in ceea ce priveste retentia si implicarea angajatilor valorosi. De exemplu, din studiul derulat in 2013 a reiesit faptul ca 80% dintre angajatii si-au parasit organizatia din cauza lipsei de oportunitati in cariera.

Completarea chestionarului iti va ocupa 10 – 15 minute din timp, iar daca te-am prins intr-o perioada mai aglomerata, nu ezita sa delegi completarea colegilor care ar putea sa raspunda.

Chestionarul este disponibil aici  

Toate raspunsurile sunt strict confidentiale. ATENTIE! Pentru a primi un rezumat al raportului final e nevoie sa iti completezi datele la finalul chestionarului.

Iata cateva concluzii din raportul pe 2013:

*   motivele principale pentru care angajatii valorosi au parasit companiile au fost  lipsa perspectivelor de dezvoltare si a unui plan de cariera, lipsa de leadership a managerului direct.

*   angajamentul a fost adresat in 2013 prin programare de recunoastere si prin training.

*   integrarea generatiei Y in organizatie este inca in faza conceptuala in Romania, doar 44% dintre companii isi informeaza managerii sau ofera programe de training cu privire la specificul acestei generatii.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…