Acasa Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

Continutul website-ului  www.hrmanageronline.ro (in continuare, denumit site) este proprietatea exclusiva a firmei Editura CARIERE S.R.L., cu sediul social in Str. Brezoianu Ion, nr.51, scara A, et.3, ap.14, Sect. 1, București, CUI: RO14872581,  J40/8871/2002, IBAN: RO19 INGB 0000 9999 0135 4398, deschis la ING Bank, denumita in continuare titular.

Titularul detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site. Drepturile Titularului sunt protejate de legislatia romana in vigoare.

Facturare

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, preţurile, modalitatea şi termenul de livrare. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile şi serviciile livrate.

Preţurile şi informaţiile despre produse

Toate preţurile prezentate în cadrul magazinului online includ TVA (5% pentru publicaţii şi 19% pentru celelalte produse şi servicii). Preţurile includ cheltuielile de livrare.
Editura CARIERE S.R.L. nu percepe niciun comision suplimentar pentru platile online.

Preţurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către vânzător.

Conţinutul site-ului (textele, denumirile şi descrierile produselor, imaginile) aparţine în totalitate Editurii CARIERE S.R.L.

Modalitatea de Plată

Modalitatea de plată acceptată pe cariereonline.ro/abonamente este prin intermediul cardurilor bancare si se deruleaza prin serviciul payu.ro.

Cardurile acceptate la plata sunt: (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)

Securitatea şi validitatea autentificării cardurilor va fi confirmată de procesatorul de plăţi electronice.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Revista CARIERE

Plasarea comenzilor si termenul de raspuns

Comenzile plasate in sectiunea http://hrmanageronline.ro/abonamente sunt inregistrate automat in sistem si primesc confirmarea in termen de maxim 24 de ore. Toti Cumparatorii sunt contactati in ordinea inregistrarii.

Livrarea comenzilor

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door sau prin Poşta Română, la o adresă de livrare de pe teritoriul României.

Pentru livrări în străinătate vă rugăm să trimiteţi un mesaj la abonamente@cariereonline.ro.

Dreptul de retragere

Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris  Editura CARIERE ca renunta la achizitionarea produsului sau serviciilor achizitionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii de catre Cumparator a mesajului de confirmare de primire a Comenzii.

Solicitarea de returnare.

Cumparatorul trebuie sa trimita de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site catre adresa abonamente@cariereonline.ro un mesaj ce trebuie sa contina cererea explicita de returnare, datele de identificare ale Cumparatorului, datele de identificare  ale comenzii , contul bancar al Cumparatorului in care se doreste returnarea sumei si sucursala la care este deschis contul.
In ipoteza in care Cumparatorul renunta la achizitionarea produsului/serviciului conform acestei clauze, solicitarea de returnare trebuie expediata inainte ca Editura CARIERE sa livreze produsul/presteze serviciul..
Cand cumparatorul acceseaza serviciul inainte sa-si exercite dreptul de denuntare, acesta va achita contravaloarea serviciului accesat la pretul de lista al Editurii CARIERE si de care a beneficiat in perioada dintre data confirmarii comenzii de catre Editura CARIERE si data denuntarii.

Protecţia datelor personale

Editura CARIERE S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) sub numărul 32655 (conform legii 677/2001). Datele vor fi folosite în scopul stabilirii contactului cu cumpărătorii, pentru livrări, şi pentru furnizarea de informaţii legate de site şi ofertele acestuia.

Lasă un răspuns