Acasa Agenda HR Arhitectura și călătoriile moderne ale tehnologiei în HR

Arhitectura și călătoriile moderne ale tehnologiei în HR

4 min citire
0
0
713

Tehnologia HR este o parte esențială în business astăzi. Mai mult, peste 12,1 milioane de angajatori doar din SUA cheltuiesc peste 5 trilioane USD din salarii, beneficii, formare și alți angajați programe. Mai mult de o treime din forța de muncă își schimbă locul de muncă în fiecare an, creând o piață de peste 250 de miliarde de dolari pentru recrutare, publicitate, evaluare și interviuri.

Piața L&D este de peste 240 de miliarde de dolari pe an și gama se întinde de la integrare la dezvoltarea leadership-ului la programe de competențe tehnice. Și piața pentru wellbeing, beneficii, asigurări, instrumente la locul de muncă și sistemele de productivitate este la fel de mare.

Este de prisos să spunem că pandemia a schimbat radical piata de desfacere. Companiile de toate dimensiunile și-au trimis angajații acasă și adoptă munca de la distanță, întâlnirile la distanță și management de la distanță la scară largă. Tehnologiile achiziționate ca experimente au devenit critice pentru misiunea companiilor și fiecare bucată de Tehnologie din HR trece de la „bună de a o avea” la „esențială pentru supravieţuire.”

Deși au loc multe schimbări, cea mai mare schimbare dintre toate este trecerea de la tehnologia HR la tehnologia muncii. Aceasta înseamnă că tot ceea ce cumpărăm acum trebuie să se simtă util și important ca instrument de finalizare a muncii.

Despre tehnologiile din HR am discutat cu Tatiana Anghelovici, Global T&HR Operations Transformation Solution Architect lead, Accenture, în cadrul celei de-a 15-a ediții a evenimentului Fast Forward. Organizația Viitorului organizată de Revista HR Manager în parteneriat cu HUMANISTIC.

Companiile de succes iși susțin oamenii și îi plasează în centrul procesului de transformare, pentru că dacă oamenii nu se schimbă, nimic nu se schimbă. Fundația oricărui proces de transformare oganizațională este un sistem tehnologic de HR eficient. Pentru a putea adresa nevoile umane și de business aflate în continuă schimbare, companiile trebuie să creeze un sistem tehnologic adaptabil și agil. Am aflat de la reprezentantul Accenture despre cum poți crea valoare de durată pentru fiecare om din organizație folosind tehnologia în activitatea ta de zi cu zi,


Iată aici întreaga intervenție a Tatianei Anghelovici:

Pentru a viziona întreg evenimentul, accesați pagina oficială.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…