Acasa Agenda HR Aurelian Chitez : Transformarea digitală de la HR la Angajat până la nivel de Business. Conectare prin Tehnologie

Aurelian Chitez : Transformarea digitală de la HR la Angajat până la nivel de Business. Conectare prin Tehnologie

6 min citire
0
0
1,275
Aurelian

Este tehnologia factorul decisiv care ne ajută să conectăm departamentele de HR cu angajații și obiectivele strategice? Poate tehnologia simplifica și îmbunătăți experiența angajatului? Putem lua decizii de business mai bune cu ajutorul soluțiilor digitale? Integrarea tehnologiei în procesele interne lasă loc flexibilității, adaptabilității și eficientizării afacerilor. De la echipa de HR la angajați și business, tehnologia este un motor al progresului și al conectivității, însă trebuie să reușim să identificăm nevoile reale. Am aflat cum reușesc departamentele de HR să creeze legături între angajat, echipe și business, prin soluții digitale din dialogul dintre Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software și Iulia Buciuman, Managing Partner, HUMANISTIC, în cadrul celei de-a XX-a ediții a evenimentului Fast Forward. Organizația Viitorului organizat de Revista HR Manager, cu sprijinul Humanistic.

În era digitală în care trăim, transformarea este inevitabilă și esențială pentru progresul organizațiilor. Unul dintre domeniile în care această transformare este extrem de semnificativă este cel al Resurselor Umane (HR), unde tehnologia joacă un rol vital în conectarea departamentului de HR cu angajații și obiectivele strategice ale afacerii.

Conectare prin Tehnologie

Tehnologia servește drept punte între departamentul de HR, angajați și strategia de afaceri. Prin intermediul platformelor digitale, comunicarea și colaborarea devin mai eficiente și mai transparente. De la instrumente de recrutare și selecție la sisteme de gestionare a performanței și dezvoltare profesională, tehnologia ne ajută să creăm o legătură strânsă între nevoile organizației și aspirațiile angajaților.

Simplificare și Îmbunătățire a Experienței Angajatului

Tehnologia simplifică procesele interne și îmbunătățește experiența angajatului în cadrul organizației. De la accesul la informații și resurse în timp real la facilitarea comunicării și feedback-ului, soluțiile digitale transformă modul în care angajații interacționează cu compania și între ei, contribuind la creșterea angajamentului și satisfacției acestora.

Decizii de Business Îmbunătățite

Utilizarea soluțiilor digitale în procesele de luare a deciziilor poate duce la decizii mai informate și mai rapide. Prin colectarea și analiza datelor despre performanța angajaților, tendințele pieței și nevoile organizației, liderii de business pot lua decizii mai bine fundamentate și pot anticipa schimbările și oportunitățile de pe piață.

Flexibilitate, Adaptabilitate și Eficiență

Integrarea tehnologiei în procesele interne oferă organizației flexibilitatea și adaptabilitatea necesare pentru a face față schimbărilor din mediul de afaceri. De la sisteme de gestionare a resurselor umane la instrumente de colaborare și comunicare, tehnologia permite organizației să se adapteze rapid la noile cerințe și să își eficientizeze operațiunile.

De la departamentul de HR la angajați și la nivel de business, tehnologia este un motor al progresului și al conectivității. Cu toate acestea, este important să identificăm nevoile reale ale organizației și să alegem soluțiile digitale care să răspundă acestor nevoi în mod eficient și sustenabil. Prin abordarea strategică și orientată către viitor, departamentele de HR pot crea legături puternice între angajați, echipe și obiectivele strategice ale afacerii, contribuind astfel la succesul organizației în era digitală.

Pentru a viziona discuția dintre Aurelian Chitez și Iulia Buciuman, accesați acest link.

Pentru a viziona întreg evenimentul, accesați acest link.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Armonizarea Resurselor: Oameni, Profit, Tehnologie

Este în ADN-ul nostru, al profesioniștilor de HR, convingerea că fără oameni nu se poate! …