Acasa Agenda HR Avem grijă de ceea ce este important: oamenii noștri. Orice altceva, automatizăm

Avem grijă de ceea ce este important: oamenii noștri. Orice altceva, automatizăm

3 min citire
0
0
798

Piața muncii este într-o continuă schimbare și tehnologizare sau digitalizare. În momentul de față, cele mai multe companii caută soluții din ce în ce mai performante pentru a ajuta angajații să își desfășoare munca în cele mai bune condiții. Și dacă se găsesc soluții pentru eficientizarea muncii angajaților, cu atât mai bine.

Despre cine este mai important în companie, despre obiective și procese de tehnologizare pentru eficientizarea muncii am discutat cu Ioana Sgondea, Payroll & HR Systems, HR Administration Team Leader, Continental Sibiu, în cadrul celei de-a 15-a ediții a evenimentului Fast Forward. Organizația Viitorului, organizat de Revista HR Manager, în parteneriat cu HUMANISTIC.

„Obiectivul de a fi cel mai atractiv și progresiv angajator este abordat în Continental din multe unghiuri diferite, inlclusiv prin digitalizare. Vom descoperi cum automatizarea, transformarea digitală și rapoartele bazate pe date contribuie la creșterea eficienței diferitelor procese în organizația noastră, contribuind în același timp și la o experiență a angajatului îmbunătățită”, susține Ioana Sgondea, Payroll & HR Systems, HR Administration Team Leader, Continental Sibiu.

În discuția cu Iulia Buciuman, partener HUMANISTIC, Ioana Sgondea a împărtășit din experiența companiei Continental Sibiu cum a descurc procesul de tehnologizare al departamentului de HR, cum au reacționat angajații companiei la aceste schimbări și care a fost feedback-ul acestora, mai ales că în funcție de feedback au adaptat procesele de tehnologizare. În funcție de nevoi, de comportamente și beneficii.

Puteți vizualiza aici întreaga prezentare din cadrul evenimentului:

Pentru a viziona întreg evenimentul, accesați pagina oficială.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…