Acasa Agenda HR Digitalizarea proceselor de HR. Redefinirea experienței angajaților prin tehnologie

Digitalizarea proceselor de HR. Redefinirea experienței angajaților prin tehnologie

3 min citire
0
0
956

Alegerea unei tehnologii greșite pentru a îmbunătăți experiența angajaților poate afecta productivitatea organizației.

Mulți lideri și manageri de resurse umane cad pradă optării pentru instrumente de implicare a angajaților bazate pe avantaje superficiale, presupunând că sunt soluții durabile care stimulează implicarea și performanța angajaților – ei bine, nu sunt.

Pot aceste instrumente să contribuie la un loc de muncă performant sau să genereze o creștere (adesea temporară) a angajamentului? Da. Nu se poate nega asta.

Schimbarea transformațională și susținută, totuși, are loc într-un job care abordează cele mai critice aspecte ale experienței angajaților prin: dezvoltarea abilităților angajaților, promovarea colaborării și schimbul de cunoștințe între echipe și alinierea obiectivelor angajaților cu obiectivele organizaționale.

Alegerea tehnologiei care abordează aceste elemente esențiale ale experienței angajaților încurajează o cultură de creștere puternică, colaborativă, care permite oricărei organizații să se adapteze la schimbare și să-și împuternicească angajații.

Despre digitalizarea proceselor de HR și redefinirea experienței angajaților prin tehnologie am vorbit cu Darius Gîscă, Business Development Manager, Romanian Software în cadrul celei de-a 15-a ediții a evenimentului Fast Forward. Organizația Viitorului organizat de către Revista HR Manager, în parteneriat cu HUMANISTIC.

 „În ultimii doi ani, criza sanitară a accelerat digitalizarea proceselor în companiile românești. S-au creat noi modele de muncă, iar tehnologiile au avut un impact enorm asupra modului în care oamenii comunică, lucrează și colaborează. Prin automatizare alegem să punem pe fast-forward sarcinile repetitive si să ne concentrăm pe interacțiunea și experiența angajaților. Doar așa putem găsi sens în muncă, motivație și timp pentru a crea conexiuni”, susține Darius Gîscă.


Iată aici întreaga intervenție a lui Darius Gîscă:

Pentru a viziona întreg evenimentul, accesați pagina oficială.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Benoît CHERRÉ: Autenticitatea ca ideal etic în situații provocatoare

În universul provocărilor etice, managerii de resurse umane (HR) se află adesea la interse…