Acasa Agenda HR ,,Angajatori de TOP” revine cu trei ediții în Timișoara, București și pe online

,,Angajatori de TOP” revine cu trei ediții în Timișoara, București și pe online

3 min citire
0
0
492

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de carieră din România, revine în primăvara aceasta cu trei noi ediții în Timișoara, București și pe online, prin târgul virtual la nivel național:

  • Angajatori de TOP Timişoara: 17-18 martie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara
  • Angajatori de TOP Bucureşti: 24-25 martie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 3-16 aprilie, pe hipo.ro

Organizat de Catalyst Solutions, târgul de carieră are o tradiție care se remarcă prin: 35 de ediții, 11 ani vechime, peste 1.500 de companii participante și 30.000 de vizitatori care iau parte anual la acest eveniment.

 ,,Edițiile Angajatori de TOP din primăvara aceasta promit vizitatorilor cel mai scurt drum de la candidat la angajat. Așteptăm 180 de companii din întreaga țară să își prezinte posturile disponibile și programele de internship sau management trainee, multe dintre ele în premieră. Anul acesta vom vedea la târg companii din zone foarte variate și mai mulți jucători din domeniile IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive, logistică sau inginerie”, a spus Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions.

angajatori2Conform sondajelor Catalyst Solutions, 100% dintre companiile participante la ultimele ediții ale evenimentului au afirmat că au avut discuții cu foarte mulți candidați în vedea recrutării. De asemenea, multe dintre ele au confirmat că participarea la târg le-a ajutat să își crească notorietatea ca angajator și chiar să recruteze un număr semnificativ de angajați. Mai mult, peste 80% dintre candidații care au fost prezenți la ultimele ediții au afirmat că au găsit cel puțin un job de interes.

Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie până pe 10 martie, în limita standurilor disponibile, scriind un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro.

Candidații se pot înscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/angajatoridetop și pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Edițiile Angajatori de TOP din 2016 au reunit aproape 15.000 de vizitatori și 170 de angajatori care au prezentat 7.500 de joburi din domenii precum IT, telecom, inginerie, FMCG, BPO, audit şi consultanţă, retail.

Comentarii

  • Coordonatele noii ediţii Angajatori de TOP Bucureşti

    100 de companii participante, 300 de specialişti HR, 4.000 de oportunităţi de carieră şi 1…
Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cred românii despre săptămâna de lucru de 4 zile

Conform Eurostat, în 2020, cele mai lungi săptămâni de lucru au fost în Grecia, Austria și…