Acasa Agenda HR Competiția Work-Life Balance și-a desemnat câștigătorii

Competiția Work-Life Balance și-a desemnat câștigătorii

5 min citire
0
0
441

La a șasea ediție a Galei companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților au luat parte companii precum Hewlett-Packard Enterprise, Genpact România, Metropolitan Life, Telus International, Up România, Holcim, Policolor, Macromex sau Zentiva, o companie Sanofi.

„În cadrul acestei Gale am văzut proiecte cu impact major în indicatori precum performanţa măsurată prin creşterea bonusurilor sau influențarea alimentației sănătoase a copiilor angajaţilor. O noutate importantă a fost faptul că angajaţii devin promotorii proiectelor şi, în acelaşi timp, formatori de competenţe care adresează pasiunile oamenilor. Proiectele din acest an ne-au arătat că începem să ne maturizăm, am început să creăm la nivel de organizaţie roluri de Wellness Champion, promotori ai vieţii echilibrate care au capacitatea de a crea reflexul pentru un stil de viaţă sănătos”, a spus Simona Nicolăescu, organizator al Galei și Business Owner Dynamic HR.

 • Câștigătorii diplomelor de excelență, desemnați prin votul juriului: 
  Metropolitan Life, excelenţă în inovaţie pentru proiectul „Wellness for Life”
  Genpact România, excelenţă pentru ancorare strategie, prin  proiectul „Well-being@Work”
  HP Enterprise, excelenţă pentru generozitatea internă demonstrată prin proiectul „Share a skill”
  Zentiva, o companie Sanofi, excelenţă pentru structură, proiectul „Fabrica de Bunăstare”
  Holcim, excelenţă pentru impact în sănătate, prin proiectul „Mens sana în corpore sano”
 • Lista companiilor care au primit diplome de participare:
  Up România, pentru proiectul „Armonie: Sănătate, Echilibru, Dezvoltare!”
  Telus Internaţional, pentru proiectele „RIOT” şi „TELUS Days of Giving”
  Macromex, pentru proiectul „Hello-Elo”
  Policolor, pentru proiectul „Copii sănătoşi”

Ca în fiecare an, a fost solicitat și votul publicului. Astfel, cei peste 80 de specialiști în resurse umane prezenți în sală și-au desemnat, la rândul lor, câștigătorul: HP Enterprise România, pentru proiectul „Share a skill”.

De asemenea, au fost acordate și două premii speciale: ,,Longevity Well-Being”, premiu acordat companiei Up România, dar şi premiul ,,WLB Ambassador”, acordat Clementinei Anghelache și companiei Learning Network, pentru tot sprijinul acordat organizării ultimelor patru ediţii ale Galei Work-Life Balance.

Din juriul care a desemnat cele mai bune proiecte din acest an au făcut parte Ana Glavce, HR Manager TNT România, Adrian Stănese, HR Manager MedLife, Beatrice Vana, HR Senior Department Manager OMV Petrom Romania, Clementina Anghelache, Senior L&D Consultant & Publisher Learning Network, Dan Dițoiu, HR Well-being Program Manager Raiffeisen Bank România și Mihaela Vlăduț, Director Dezvoltare Resurse Umane Romstal.

Criteriile de jurizare au fost: relevanța încadrării în categorie, originalitate, eficiență cost/persoană, impact, sustenabilitate,  campania de promovare, dar și diverse criterii de măsurare a impactului.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

De ce interviuri și teste psihologice în recrutare. A fi sau a nu fi candidatul potrivit

de Ana Slătineanu Psihologia nu mai reprezintă un subiect tabu în societate, iar acum (în …