Acasa Agenda HR Coordonatele noii ediţii Angajatori de TOP Bucureşti

Coordonatele noii ediţii Angajatori de TOP Bucureşti

5 min citire
0
0
529

100 de companii participante, 300 de specialişti HR, 4.000 de oportunităţi de carieră şi 15.000 de vizitatori sunt cifrele care definesc ediţia din 27-28 martie 2015 a evenimentului cu tradiţie Angajatori de TOP Bucureşti.

Cele 4.000 de oportunităţi de carieră oferite în cadrul târgului sunt adresate candidaţilor cu diferite nivele de experienţă: 41% dintre joburi sunt pentru candidaţii entry-level, 39% pentru persoanele cu nivel mediu de experienţă, iar 20% pentru candidaţii seniori, cu peste 5 ani de experienţă, persoane care sunt în căutarea unei poziţii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

Potrivit unui sondaj realizat de organizatori prin portalul de carieră www.hipo.ro74% dintre angajatori estimează în 2015 o creştere a numărului de angajaţi faţă de 2014, aspect confirmat şi de numărul oportunităţilor de carieră anunţat de către companiile prezente la Angajatori de TOP. În această primăvară sunt deschise cele mai multe poziţii din ultimii 3 ani.

În ceea ce priveşte criteriile care vor conta în selecţia şi recrutarea viitorilor angajaţi, 40% dintre companii consideră experienţa anterioară, programele de internship şi stagiile de practică ca fiind cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. În privinţa candidaţilor seniori, o treime dintre angajatori consideră că experienţa relevantă pe o poziţie anterioară este cel mai important criteriu.

În prezent eMAG are peste 1.200 de angajaţi, iar planurile de recrutare pentru 2015 vizează 500 de poziţii noi, atât pentru entry level cât şi pentru cei cu experienţă în management. Rolurile sunt deschise în toate ariile funcţionale din companie, cu focus pe domeniile IT, Comercial şi Marketing. Pentru acest an avem planuri îndrăzneţe, dorim să ne întâlnim cu candidaţii la evenimente de profil precum târguri de joburi şi conferinţe, dar şi în cadrul unor evenimente speciale de tipul Open Days, workshop-uri sau programe de internship. Cristina Solea, Recruitment Manager, eMAG.
Kaufland România continuă expansiunea şi în acest an, astfel ne propunem să deschidem în anul 2015: 7 magazine în ţară şi 2 în Bucureşti. În cadrul târgului puteţi afla posibilităţile pe care le aveţi pentru a vă alătura echipei Kaufland prin oferta joburilor deschise în sediul central şi magazine – Anna-Katharina Scheidereiter, Reprezentant Kaufland România – Biroul Relaţii Presă.

O parte dintre companiile prezente în această primăvară la Angajatori de TOP Bucureşti participă pentru prima dată în cadrul evenimentului, iar printre acestea amintim: eMAG, KFC, BRICO-DEPOT ROMÂNIA, PayU, UPA Solutions, Gopet România, ADP Group, Societe Generale European Business Services, Blue Point, Zepter Internaţional România, Softwire, Sien, EveryMatrix, Global Market Solutions.

Lista completă a companiilor şi detalii despre ediţia din 27-28 martie Angajatori de TOP Bucureşti sunt disponibile pe www.hipo.ro

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…