Acasa Agenda HR Tranzacţie pe piaţa de training: Ascendis preia 33% din agenţia de digital marketing Ideologiq pentru 250.000 euro

Tranzacţie pe piaţa de training: Ascendis preia 33% din agenţia de digital marketing Ideologiq pentru 250.000 euro

5 min citire
0
0
506
  • Tranzacția a avut o valoare de 250.000 de euro, iar restul de 67% din pachetul de acțiuni este deținut în continuare de către Adrian Apostol și Adrian Ichim, fondatorii Ideologiq.
  • În urma noului parteneriat, Ascendis și Ideologiq își propun să abordeze marile proiecte de transformare digitală ale companiilor din România.

Ascendis, liderul pieței de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale, a preluat 33% din acțiunile agenției de digital marketing Ideologiq (fosta Advanced Ideas), într-o tranzacție cu o valoare de 250.000 de euro.

marius opris,,Colaborăm de mai mult de 4 ani cu Ideologiq. În această perioadă, am realizat că ne completăm reciproc. În lumea Work 4.0, una dintre provocările esențiale ale companiilor este să creeze sinergie între oameni și tehnologie. Indiferent că vorbim de training sau consultanță, expertiza în zona de dezvoltare organizațională a Ascendis se îmbină în mod natural cu cea de instrumente și soluții digitale oferită de Ideologiq. Deși multe organizații nu realizează încă, HR Directorul este o funcție-cheie în digitalizarea unei organizații. Până la urmă, oamenii trebuie să adopte tehnologia pentru că altfel digitalizarea eșuează”, a declarat Marius Opris, Partener Ascendis.

Un procent de  67% din pachetul de acțiuni al Ideologiq (brand administrat de Advanced Ideas Studio SRL) este deținut în continuare de Adrian Ichim și de Adrian Apostol, cei doi antreprenori care au fondat agenția în urmă cu 12 ani.

Parteneriatul Ascendis – Ideologiq se înscrie astfel într-o tendință globală, având în vedere că în ultimii ani marile companii de consultanță și-au deschis divizii de comunicare digitală.

adrian apostol,,Parteneriatul cu Ascendis ne va ajuta să oferim clienților aflați în proiecte de transformare digitală consultanță pe mai multe planuri. Până acum, puteam livra doar soluții software. De acum înainte, împreună cu Ascendis, putem livra soluții complete. Adăugând viață și conținut software-ului, vom grăbi gradul de adopție, cu impact direct in ROI-ul investițiilor în tehnologie”, a declarat Adrian Apostol, Managing Partner al Ideologiq.

De altfel, Ascendis și Ideologiq au dezvoltat deja un produs împreună, punând bazele unui workshop de marketing digital. În plus, consultanții celor două companii lucrează pentru îmbunătățirea programelor de training de vânzări. Următorul pas va fi integrarea competențelor digitale ale Ideologiq în evenimentele corporate organizare de Ascendis (team building-uri și conferințe).

,,Pe termen scurt, ne dorim să ne diversificăm portofoliul de servicii și produse care să ne consolideze poziția de lideri în domeniul dezvoltării organizaționale în România. Pe termen mediu, competențele echipei Ideologiq ne vor ajuta să ne dezvoltam pe piețele din Uniunea Europeană”, a adăugat Marius Opriș.

În 2016, companiile din grupul Ascendis au încheiat cu o cifră de afaceri cumulată de 5,9 milioane de euro. Ascendis are în prezent o echipă de 67 de consultanți și facilitatori și un portofoliu de peste 300 de clienți constanți.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Intră în competiția celor mai bune campanii de Employer Branding din România

Employer Branding Awards, competiția națională dedicată campaniilor și proiectelor de empl…