Acasa Agenda HR Marius Ciurariu: „E despre mine”. Mai mult decât un program de wellbeing…

Marius Ciurariu: „E despre mine”. Mai mult decât un program de wellbeing…

4 min citire
0
0
498
Marius

Pentru o companie, a fi un bun angajator înseamnă mai mult decât a oferi salarii competitive și beneficii. Înseamnă a crea un mediu de lucru pozitiv și sustenabil, unde angajații sunt valorizați, respectați și motivați. Iată câteva aspecte care caracterizează un bun angajator:

Condiții de Muncă Corecte și Sigure: Un bun angajator asigură condiții de muncă sigure și sănătoase, respectând legislația în vigoare și promovând bunele practici în cadrul organizației.

Remunerare și Beneficii: Oferirea unui pachet de salarizare corect, care să reflecte experiența, rolul și contribuția fiecărui angajat, plus beneficii suplimentare, cum ar fi asigurări de sănătate, planuri de pensii și programe de wellness.

Dezvoltare și Avansare Profesională: Oferirea de oportunități pentru dezvoltare profesională și avansare în carieră, inclusiv formare și educație continuă, mentorat și programe de leadership.

Cultură Organizațională Pozitivă: Crearea și menținerea unei culturi organizaționale care promovează diversitatea, echitatea și incluziunea, și unde angajații se simt parte dintr-o comunitate.

Comunicare Transparentă și Onestă: Angajații sunt informați despre schimbările din companie și sunt încurajați să își exprime opinii și sugestii.

Recunoaștere și Aplicare: Recunoașterea meritelor individuale și ale echipelor, și implementarea unui sistem de recompensare și recunoaștere care să valideze eforturile angajaților.

Echilibru între Muncă și Viața Personală: Promovarea unui echilibru sănătos între viața profesională și cea personală prin programe de lucru flexibil, posibilități de telemuncă și concedii adecvate.

Management de Calitate: Leadership puternic, care conduce prin exemplu, este accesibil și susține binele personalului.

Angajament Social și Responsabilitate Corporativă: Demonstrează un angajament față de comunitatea mai largă și practică responsabilitatea socială corporativă.

Un bun angajator este văzut ca un partener în cariera angajaților săi și joacă un rol activ în sprijinirea și promovarea bunăstării lor, nu doar în interiorul companiei, dar și în comunitatea mai largă. Marius Ciurariu, HR Director, Provident Financial România, a prezentat un Studiu de caz despre Ce înseamnă pentru Provident Financial România să fie unul dintre cei mai buni angajatori.

Pentru a urmări prezentarea lui Marius Ciurariu accesați acest link.

Pentru a vizionat întreg evenimentul, accesați acest link.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Armonizarea Resurselor: Oameni, Profit, Tehnologie

Este în ADN-ul nostru, al profesioniștilor de HR, convingerea că fără oameni nu se poate! …