Acasa Staffing Împreună dăruim un zâmbet!

Împreună dăruim un zâmbet!

3 min citire
0
0
332

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, desfășoară în perioada 1-23 decembrie, în mediul online, Campania Umanitară SMILE.

Proiectul are drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză umanitară. Ediția curentă urmărește să continue tradiția formată de-a lungul anilor, de a oferi sprijin, în preajma sărbătorilor de iarnă, unor persoane defavorizate, sub formă de donații. Totodată, este susținută întrajutorarea în cadrul comunității noastre și nu numai. Proiectul se află la cea de-a doua ediție online, după ce, în anul 2020, a adus zâmbetele pe chipul copiilor din cadrul Centrului de Plasament Pinocchio și Casei Sfântul Ștefan. Anul acesta, beneficiarii provin din comunitățile vulnerabile din cadrul Asociației SOS Satele Copiilor România.

Evenimentul vizează să atragă cât mai mulți participanți, prin diverse activități, pentru a putea fi strânse fonduri. Printre acestea se numără ateliere de limbi străine, webinare susținute de diferiți parteneri ai Asociației și invitați speciali, precum Aluziva, licitații, un spectacol de stand-up, o piesă de teatru și un giveaway. Fizic, organizatorii își propun susținerea unui spectacol la Casa de Cultură a Studenților și o expoziție la Human Coffee.

Donațiile pot fi făcute la: RO08 RZBR 0000 0600 2134 5487, beneficiar – Tomescu Mihaela Andreea, iar la specificații, vă rugăm să adăugați „Donație SMILE”.

Pentru detalii suplimentare despre proiect, puteți contacta Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, pe pagina de Facebook ASLS România.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

De ce este important un stagiar într-o companie?

Știm cu toții că în timpul facultății fiecare student trebuie să aibă un număr anume de or…