Acasa Agenda HR Ești încă în așteptarea unui job? Participă la Angajatori de Top București!

Ești încă în așteptarea unui job? Participă la Angajatori de Top București!

8 min citire
0
0
343

Dacă ești student sau ai terminat recent facultatea și îți dorești să capeți experiență pe piața muncii, ai nimerit momentul perfect. De cele mai multe ori, avem tendința să amănânăm căutarea unui job, tocmai din cauza lipsei de experiență. Odată ieșit de pe băncile facultății, trecerea de la viața de student la cea de angajat poate fi o provocare.

Primăvara aceasta nu doar că ai șansa să-ți găsești un job în București, dar te poți întâlni și cu career coaches, speakeri de la companii renumite precum JTI, Microsoft, Renault Group și multe altele. Iată ce poți găsi pe 31 martie și 1 aprilie la Angajatori de TOP (Sala Palatului) – cel mai mare eveniment de carieră din România!

De ce să vii la Angajatori de TOP București?

Ceea ce face diferența dintre un târg de joburi și evenimentul de carieră Angajatori de TOP:

  • Experiențele interactive de la Workshopurile de Carieră și sesiunile I Love Tech
  • Networking cu experți din industrie și cu alți participanți care au aceleași pasiuni ca tine
  • Giveaways: Voucher eMAG 1200 RON și Brățară Fitness Huawei Band 7
  • Internshipuri, joburi entry-level și stagii de practică. Ce salariu poți primi?

Workshopurile de Carieră

Workshopurile de Carieră de la Angajatori de TOP sunt concepute pentru cei care își doresc să aibă o experiență interactivă. Sunt o șansă unică pentru interacțiunea cu specialiștii din marile companii, care sunt deschiși să împărtășeacă din propriile experiențe.

Fie că vrei să capeți experință într-un domeniu sau încă îți cauți pasiunea, workshopurile acestea sunt pentru tine. Te invităm să participi între 31 martie și 1 aprilie, la Sala Palatului. Vei pleca cu un întreg bagaj de insights și îndrumări pentru parcursul tău profesional.

Ce este I Love Tech și cu ce rămâi dacă participi?

I Love Tech este evenimentul care are loc în același timp cu Angajatori de TOP, la Sala Palatului. Dedicat tuturor celor pasionați de inovație și tehnologie, îi aduce împreună pe specialiștii din domeniul tech, care vor împărtăși insights, tendințe și cele mai recente trenduri din industrie. Workshopurile și conferința I Love Techvor aborda subiecte precum viitorul codării, mobilitatea IoT și realitatea virtuală

Conferința I Love Tech de pe 1 aprilie îi va aduce pe scenă pe experți din marile companii tech, precum Microsoft, Amazon Web Services, EY RomaniaIată o parte dintre temele de discuție:

  • How is Cloud Computing impacting our work, today and tomorrow? – Robert Pufan @Microsoft;
  • 8 Steps to Building IoT Application Resilience – Alina Dima @Amazon Web Services;
  • Artificial Intelligence Keynote powered by @EY Romania.

I Love Tech este evenimentul unde poți găsi inovații, ultimele tendințe în tehnologie și networking cu profesioniștii! Alege workshopurile care-ți atrag atenția și înregistrează-te la conferință chiar azi!

Giveaways: Voucher eMAG 1200 RON și Brățară Fitness Huawei Band 7

Primăvara aceasta, dacă participi la Angajatori de TOP București, intri automat la giveaway pentru câștigarea unui voucher eMAG în valoare de 1200 RON! Vino și la Workshopurile de Carieră sau la I Love Techîn urma cărora ai șansa să câștigi o Brățară Fitness Huawei Band 7.

Networking cu experți din industrie și cu alți participanți care au aceleași pasiuni ca tine 

La Angajatori de TOP București poți întâlni participanți cu aceleași provocări în găsirea unui job sau care au pasiuni comune cu tine. În plus, vei avea ocazia să discuți cu specialiști din marile companii prezente la eveniment, speakeri, consilieri de carieră care îți vor oferi sfaturi și îndrumări aplicate pentru cariera ta!

Internshipuri, joburi entry level și stagii de practică. Ce salariu poți primi?

Dacă ești student sau proaspăt aboslvent, pe lângă sesiunile interactive cu experții din industrii și networking, la Angajatori de TOP București ai acces la o gamă largă de internshipuri, joburi entry-level (pentru 0-2 ani experiență) și stagii de practică. Salariile oferite tinerilor fără experiență se încadrează între 750 și 1000 de Euro.

Dacă ai deja experiență, 64% dintre angajatorii care au participat la studiul Hipo.ro și vin la eveniment oferă oportunități de peste 2000 de Euro.

Ești încă în așteptarea momentului potrivit să-ți găsești un job? Nici că puteai să nimerești mai bine decât acum! Înscrie-te astăzi aici!

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Carnet de părinte (de elev). O altfel de dezbatere despre educație, valori și responsabilitate

Educația este unul dintre cele mai fierbinți subiecte de pe agenda publică și privată a so…