Acasa Agenda HR Conferinta Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii ajunge la a doua editie

Conferinta Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii ajunge la a doua editie

2 min citire
0
0
441

Maine, 16 mai, are loc a doua editie a Conferintei Nationale a Expertilor in Legislatia Munci, eveniment ce isi propune sa reuneasca practicieni din legislatia muncii si sa inainteze spre dezbatere problemele ce pot aparea in relatiile de munca.

Printre subiecte se numara raspunderea salariatilor pentru pagubele produse angajatorilor, concilierea conflictelor individuale de munca, cercetarea abaterilor disciplinare, revocarea unilaterala a deciziei de sanctionare/concediere sau posibilitatea instantelor de judecata de a inlocui sanctiunea disciplinara aplicata de angajator.

„Una dintre cele mai importante competente ale expertului in legislatia muncii este concilierea conflictelor de munca existente la un moment dat intre angajat si angajator. Astfel, sustinem cu tarie solutionarea conflictelor de munca, fie ele colective sau individuale, in afara salii de judecata. Suntem bucurosi sa avem alaturi de noi cele mai puternice voci ale momentului in legislatia muncii si amintesc aici pe doamna secretar de stat pentru dialog social Alexandra Braica care isi va expune opiniile cu privire la concilierea conflictelor de munca”, a precizat Drd. Corneliu Bente, Presedinte al Uniunii Nationale a Expertilor in Legislatia Muncii.

Conferinta este organizata de Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii in parteneriat cu Asociatia de Dreptul Muncii si compania Synergizer Business Solutions.

Detalii despre participanti si agenda gasiti aici.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…