Acasa Agenda HR Urmează People in Shared Services&Outsourcing Forum 2016

Urmează People in Shared Services&Outsourcing Forum 2016

2 min citire
0
0
560

Outsourcing Today, platforma integrată de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, împreună cu publicația The Diplomat-Bucharest, organizează, pe 27 octombrie, la Hotel InterContinental, București,  People in Shared Services & Outsourcing Forum. Evenimentul este dedicat specialiștilor de resurse umane din domeniul serviciilor profesionale de externalizare din România.

Aflat la cea de-a doua ediție, forumul va reuni profesioniști din cadrul companiilor care activează în domeniul serviciilor pentru afaceri, precum SSC, ITO, BPO, personalități academice și reprezentanți ai autorităților. În cadrul evenimentului, vor fi dezbătute noile reglementari în vigoare de pe piata muncii, tendințele din zona forței de muncă, noile strategii aplicate de specialiștii HR, colaborarea dintre unitățile de învățământ superior și companiile din industrie.

Serviciile externalizate în România se confruntă cu o mare provocare în zilele noastre: identificarea  resurselor umane adecvate. În ultima perioadă, acest segment a cunoscut o creştere  anuală de 2 cifre iar  resursele umane sunt un factor cheie în operaţiunile de menţinere a costurilor în această industrie. Astfel, cu atât mai mult, liderii din industrie se preocupă să găsească noi modalităţi de capitalizare a resurselor care să demonstreze un ROI asumat şi adecvat şi care să genereze beneficii suplimentare, cum ar fi creșterea organizațională, eficiență, performanță și satisfacția clientului.

Mai multe detalii despre agenda evenimentul la care Revista CARIERE este partener media găsiţi aici 

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…