Acasa Agenda HR Un nou jucator in recrutare

Un nou jucator in recrutare

2 min citire
0
0
507

La inceputul acestui an, Monica Basu, fost manager de resurse umane in cadrul unei companii de constructii, a decis sa infiinteze propriul business, respectiv un cabinet de recrutare si consultanta in HR, axat pe doua industrii: Inginerie si Agribusiness.

Anterior demararii acestui business, Monica Basu a lucrat in Acvatot, una dintre cele mai cunoscute companii de constructii din piata, cu activitate in realizarea si reabilitarea lucrarilor si retelelor edilitare. Aici, Monica a coordonat activitatea de recrutare si selectie, preluand ulterior conducerea departamentului de resurse umane. A fost initiatoarea unui amplu proiect de stagii pentru studenti romani si francezi de la universitati din Romania si Franta.
„Cabinetul de consultanta pe care l-am fondat este un business nisat pe două domenii in care am experienta si o baza de date cu unii dintre cei mai competenti, profesionisti, etici candidati din zona de Inginerie si Agricultura. Am o experienta de peste 5 ani in tot ceea ce inseamna recrutare si selectie in aceste industrii”, a spus Monica Basu.

Proiectele pe care Monica Basu le va acoperi prin acest butic de consultanta in resurse umane sunt cele de recrutare si selectie, evaluare individuala si de echipa, dezvoltare de competente pentru antreprenori, dar si de orientare in cariera pentru tinerii absolventi de universitati tehnice.

 

Noul business, desi nisat, se alatura unei piete dominate de jucatori precum Manpower, Adecco, Gi Group, Lugera, APT etc.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…