Acasa Agenda HR Trend Consult Group, crestere de 35% pe primul semestru

Trend Consult Group, crestere de 35% pe primul semestru

3 min citire
0
0
552

Trend Consult Group a inregistrat in primul semestru al anului o crestere de 35% a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce a livrat in prima jumatate a anului servicii de consultanta in vanzari si training in valoare de 600.000 de euro.

„Anul acesta ne-am propus o cifra de afaceri de 1.200.000 de euro, in creștere cu 30% fata de rezultatele de anul trecut, si ne bucuram sa vedem ca suntem pe drumul cel bun. Avem deja semnate contracte in valoare de 1.028.000 de euro, serviciile de consultanta si training urmand sa fie livrate pana la sfarsitul anului”, a declarat Marius Decuseara-Brandenburg, Country Manager Trend Consult Group.

Cea mai mare pondere a cifrei de afaceri este reprezentata de serviciile de consultanta si training in vanzari (42,5%), din care serviciile de consultanta au reprezentat 27,5% iar cele de training 15 %. Acestea sunt urmate de serviciile de training in Leadership & Soft Skills (31%) si serviciile de Teambuilding & Conferinte (26,5%).

„In ultimii ani am observat o crestere tot mai mare a cererii de consultanta, in detrimentul trainingului. Aceasta situatie ne arata ca business-urile au ajuns la o maturitate pe piata locala si au inceput sa gandeasca si sa actioneze pe termen mediu si lung. Noi ne-am specializat in ultimii 14 ani in zona consultantei in vanzari si planuim sa extindem cat mai mult business-ul Trend Consult Group in aceasta directie”, a completat Marius Decuseara-Brandenburg.

Trend Consult Group a furnizat anul acesta servicii catre peste 50 de companii, printre care se numara: Autonom Rent a Car, Banca Comerciala Romana, Biofarm, Coca-Cola, GDF SUEZ Energy Romania, Honeywell, ING Romania, Kaufland, ND Pharma, Orange, Provident, Raiffeisen Bank, Renault Romania, REWE, Romtelecom, WWF

Printre concurentii Trend Consult Group se numara companiile Ascendis, TMI, Interact, Achieve Global si Consulteam (prin Tack International).

Comentarii

  • Industria de Training: Cu toate panzele sus, inainte!

    de ROXANA MAXIM „Oportunitatile de invatare”, „dezvoltarea profesionala”, „antrenarea pote…
Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…