Acasa Planeta HR Tool-urile, din ce în ce mai folosite în domeniul HR

Tool-urile, din ce în ce mai folosite în domeniul HR

3 min citire
0
0
714

Florentina Greger, Head of Human Resources Zitec

florentina greger„În prezent folosim mai multe tool-uri pentru a acoperi procesele de HR”

O soluție automatizată de gestiune a activităților de HR ajută compania în primul rând să eficientizeze procesele operaționale, pentru a-i permite să mute focusul pe zonele strategice precum dezvoltare profesională și personală, engagement și adresarea nevoilor individuale ale oamenilor din echipe.

Primele soluții software au fost implementate în cadrul companiei Zitec încă din 2010. Ulterior, pe măsură ce echipa și compania s-au dezvoltat și complexitatea proceselor a crescut, am identificat nevoia de a implementa o soluție integrată, care să ne ajute să gestionăm mai ușor activități destul de diverse.

Din păcate, pe piața din România nu am găsit o soluție ușor de folosit, eficientă din punct de vedere cost, care să îmbine atât partea operațională (administrare personal, payroll, recrutare), cât și zona de performance management, feedback, engagement. De aceea, în prezent folosim mai multe tool-uri pentru a acoperi procesele de HR.

Provocările pe care le întâmpinăm sunt, astfel, de a găsi tool-uri adaptate evoluției tehnologice, ușor de folosit, care să reunească soluții practice pentru procesele operaționale, cum sunt administrarea de personal, payroll sau procesul de recrutare, dar și zona de dezvoltarea echipei prin procese de performance managament, feedback continuu sau creșterea engagement-ului la nivelul organizației.

De aceea, ne-am propus să venim în întâmpinarea companiilor și să dezvoltăm un produs software care se adresează pieței de HR. Pe lângă funcționalitățile dedicate proceselor operaționale, scopul acestui tool este de a-i ajuta pe oameni în dezvoltarea lor profesională și personală, încurajându-i să ofere feedback continuu și apreciere colegilor cu care colaborează.

Tehnologia își face din ce în ce mai simțită prezența, așadar deschiderea departamentelor de HR către soluții inovative, către modalități noi de a face lucrurile va face diferența în poziționarea ca partener de business.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Planeta HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Benoît CHERRÉ: Autenticitatea ca ideal etic în situații provocatoare

În universul provocărilor etice, managerii de resurse umane (HR) se află adesea la interse…