Acasa Agenda HR Specialistii in HR se reunesc in aceasta toamna la HR Summit Iasi

Specialistii in HR se reunesc in aceasta toamna la HR Summit Iasi

3 min citire
0
0
510

Pe 17 octombrie, specialistii de resurse umane din zona Moldovei se vor reuni la Iasi pentru expo-conferinta de profil HR Summit. Aflat la prima editie, evenimentul se va constitui intr-un cadrul ideal de networking si sharing best practices.

„Conform numeroaselor studii efectuate in ultima perioada in Romania, HR-ul este bine integrat in procesul de dezvoltare a strategiei companiei si contribuie in mod semnificativ la punerea sa in aplicare. Mai mult, exista o dorinta puternica a specialistilor din departamentele de Resurse Umane  de a dezvolta modele de cariera transparente in interiorul unor sisteme de management. Insa, in cele mai multe cazuri, functia de HR nu dispune inca de confirmarea clasei business  asupra pozitionarii ca partener strategic de afaceri”, au spus reprezentantii Libero Events, compania care organizeaza evenimentul de la Iasi.

Potrivit lor, specialistii in resurse umane au nevoie de un mediu propice in care sa-si dezvolte calitatile si sa-si demonstreze rolul major in dezvoltarea unui business, iar HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane vine in ajutorul acestora, cuprinzand sesiuni de dezbatere, prezentari de studii nationale si internationale din HR, workshop-uri si zona expozitionala.

„Dupa o editie de succes, desfasurata in luna aprilie in Cluj, HR Summit va ajunge pe 17 octombrie in Iasi, devenind astfel cel mai important eveniment regional de resurse umane din Romania”, au adaugat organizatorii.

HR Summit Iasi va reuni 12 speakeri si peste 120 de specialisti in HR, headhunteri, general manageri, consultanti din companii de training, coaching si resurse umane, dar si oameni pasionati de aria resurselor umane. Zona expozitionala, in care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane isi vor expune portofoliile de produse si oferte, va fi deschisa publicului larg.

Mai multe detalii despre inscrieri, program si speakeri gasiti pe iasi.hrsummit.ro. Primii 30 de participanti au parte de un pret special al biletului!

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…