Acasa Management Şi HR-ii se joacă, nu-i aşa ?

Şi HR-ii se joacă, nu-i aşa ?

2 min citire
0
0
512

Pe 29 septembrie 2015, o sută de manageri de HR participă la primul eveniment « Playful » din Romania : HR[Play]Tech Marathon. Un joc serios pe teme de tehnologie de HR în care managerii, organizaţi pe echipe rezolvă provocări, acumulează puncte, câştigă premii şi aduc un strop de bucurie pe feţele unor copii mai puţin norocoşi. Am gamificat în felul acesta primul eveniment de business să demonstrăm că « jocul » este noul mod de consolidare a engagementului, colaborarii si competitiei într-o echipă.

Conceptul PLAYFUL este tipul de manifestare la care participăm cu toată inima, pentru că acest univers auto-coordonat, cu obiective si reguli clare, generează o schimbare sustenabilă în comportamentul oamenilor şi creşte semnificativ angajamentul, motivaţia şi nivelul de fericire. Migrăm din Economia Cunoaşterii către Economia Implicării.

Tocmai de aceea, evenimentul combină instrumente de Action Learning, Just-in-Time & Just-in-Case Learning, mecanici de jocuri de tip Alternate Reality Games şi teorii ale psihologiei pozitive. Ştim că învăţarea în acţiune este eficientă în dezvoltarea calităţilor de leader, a abilităţilor de rezolvare a problemelor, fiind şi o importantă componentă în programele de dezvoltare a leadershipului corporate şi organizaţional.

HR [PLAY] TECH MARATHON este o experienţă nouă, în care ne vom simţi puternici şi utili. Realizăm astfel conexiunea socială care ne face să ne simţim bine, să împărtăşim din experienţele noastre şi să construim legături. Toate acestea se întâmplă când facem lucruri care contează.

Detalii despre eveniment pe www.hrtech.ro

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Management

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…