Acasa Agenda HR Se apropie HR Summit Iasi

Se apropie HR Summit Iasi

3 min citire
0
0
567

Timp de doua zile, pe 23 si 24 octombrie 2014, peste 120 de manageri si specialisti HR se vor intalni la HR Summit Iasi pentru a discuta despre cele mai noi tendinte din domeniu si pentru a gasi solutii la problemele de pe agenda zilnica.

HR Summit, unul dintre cele mai importante evenimente regionale dedicate managerilor si specialistilor de resurse umane, aduce anul acesta in Iasi 14 speakeri cu  o experienta de peste 15 ani in management si HR. Ei vor pune la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si solutii practice din care sa ne inspiram pentru propria activitate:

  • Antoneta Gales, Co-Fondatorul companiei Sonas, fost director de HR in cadrul Selgros Cash&Carry, va vorbi despre lungul drum pe care trebuie sa il parcurga un specialist de resurse umane pentru a deveni un adevarat strateg – „pentru un strateg in HR, competenta se afla la intersectia a trei cercuri: cunostintele care fac din acesta un expert, abilitatile care il tranforma in agent al schimbarii si atitudinea de lider, care inseamna curaj, incredere, onestitate si discenamant. Este important sa cunoastem contextul macro- si microeconomic, piata concurentiala, tendintele si potentialul din domeniul in care activeaza compania pentru care lucram. Toate acestea ne permit sa integram strategia de business in strategia de dezvoltare a oamenilor din organizatie si sa participam activ la schimbare.”
  • Iulian Padurariu, Managing Partner al companiei The Marks, va sustine un workshop despre gamification in procesele de HR. Participantii vor afla cum trebuie implementat acest concept pentru a conduce la engagement si fidelizare cu rate de succes cu pana la 100% mai mari decat prin alte metode.
  • Cristian Mihai, Sef al departamentului de Psihologie in cadrul HART Consulting, va vorbi despre Self-awareness & leadership development și despre cum trebuie folosită aceasta abilitate pentru a forma liderii dintr-o organizație.

Mai multe informatii despre inscrieri si agenda evenimentului gasesti pe www.iasi.hrsummit.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…