Acasa Agenda HR Rebranding in Training: AchieveGlobal Romania devine Equatorial

Rebranding in Training: AchieveGlobal Romania devine Equatorial

5 min citire
0
0
594

Compania AchieveGlobal Romania, unul din principalii jucatori de pe piata autohtona de training, brand cu radacini adanci in mentalul colectiv al comunitatii de HR, isi schimba de astazi numele in Equatorial, ca urmare a unui proces de rebranding care a debutat in primavara acestui an.

De ce aceasta transformare? Equatorial a simtit nevoia de a-si schimba viziunea, de a se reinventa si de a regandi modul in care trateaza invatarea pe fondul unei piete afectate de presiunea optimizarii bugetelor de L&D. Odata cu schimbarea numelui, si filosofia companiei a fost regandita: ne aduce in atentie conceptul de training the working life, respectiv integrarea cu succes a jumatatilor din viata fiecarui om, intrucat succesul apare atunci cand diferentele dintre aceste jumatati sunt armonizate intr-un tot unitar – emotia cu rationalul, latura umana cu rigoarea business-ului, constientizarea cu abilitatea.

In Equatorial construim solutii de training si dezvoltare bazate pe o arhitectura si metode de invatare din cele mai moderne, iar acestea actioneaza parghiile necesare pentru cresterea si mentinerea si in afara salii de curs a motivatiei oamenilor de a schimba ceva. Ceea ce ne place sa credem si sa spunem ca are drept rezultat imbunatatirea calitatii vietii profesionale si personale a participantilor la programele noastre. Pentru ca noi lucram pentru organizatii servind oamenii din interiorul lor, iar cu cat ei vor fi mai echilibrati si vor putea lua intr-un mod mai sanatos decizii, cu atat mai bine le va fi si organizatilor in care acestia lucreaza”, a declarat Diana Rosetka, Managing Partner Equatorial.

Rebranding-ul a insemnat si reorganizarea programelor de training atat din perspectiva metodologiei, cat si a ariei abordate. Astfel, participantii sunt mult mai implicati in proces prin intermediul jocului si al altor tehnici experientiale, ceea ce raspunde nevoii de dinamism si aplicabilitate imediata a cunostintelor si abilitatilor dobandite in urma training-ului.

In ceea ce priveste ariile abordate, Equatorial ofera solutii de training pe trei zone de interes :

1. Managing Business – aici vorbim de solutii pentru formularea strategiei de vanzari si construirea culturii organizationale care sa asigure implementarea cu succes a strategiei. De asemenea, ajuta la dezvoltarea si mentinerea unui portofoliu profitabil de clienti, precum si la administrarea proceselor organizationale necesare cresterii profitului.

2. Managing People – programe de training ce au ca scop construirea de echipe productive, crearea unui mediu care stimuleaza motivatia si obtinerea rezultatelor dorite.

3. Managing Self – aici regasim solutii care ii ajuta pe participanti sa isi dezvolte inteligenta emotionala si sociala, sa gestioneze situatii dificile, sa isi construiasca un brand personal de succes si sa isi creasca eficacitatea individuala si profesionala.

Equatorial este format dint-o echipa interna de consultanti alaturi de care care a realizat in ultimii ani programe inovatoare de training – Dan Berteanu, Diana Rosetka, Clara Chirculescu, Luminita Talnaru, Cosmin Joldes, Claudiu Ciortea, Teodora Man-Paraschiv,  Andreea Bucur  si Anca Purdel – la care se adauga o echipa de traineri externi in continua dezvoltare si cu experienta in diferite industrii – Liviu Gioaba, Robert Blaga, Dan Mintici, Bogdan Grigore, Ana Garbea si Filip Marininca­-Grando – precum si un grup de project manageri cu  o bogata experienta in managementul proiectelor complexe de invatare – Ovidiu Ciuche, Andreea Ulmamei, Alexandra Sorici, Oana Muresan si Liviu Grandl.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…