Acasa Agenda HR MMM Consulting obtine Certificarea „Investors in People Bronze”

MMM Consulting obtine Certificarea „Investors in People Bronze”

1 min citire
0
0
518

In luna septembrie, companiei de training si consultanta MMM Consulting i-a fost acordata Certificarea Investors in People Bronze, unul dintre cele mai performante standarde din Marea Britanie, dedicat conducerii echipelor.

Investors in People este un cadru ce sprijina dezvoltarea continua a organizatiei, fiind recunoscut ca unul dintre cele mai importante sisteme de management al performanței prin oameni, precum si o metoda excelenta de asigurare a calitatii si de crestere a indicatorilor financiari.  Investors in People a fost creat cu scopul de a sprijini organizaţiile, fiind potrivit atat pentru cele in etapa de dezvoltare, cat si pentru cele care intampina dificultati sau au nevoie de un salt. Este un instrument de lucru relevant pentru toate organizaţiile, indiferent de vechime, dimensiune sau domeniu de activitate. Investors in People consta intr-un set de 196 de indicatori, diferentiati in functie de stadiul certificarii.

MMM Consulting are in pregatire doi specialisti Investors in People, Viviana Andone si Mirela Singer, care, alaturi de un specialist senior, Cristina Dinu, pot implementa instrumentul in companiile din Romania.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…