Acasa Agenda HR Relații conștiente la muncă și acasă. Cum construim o punte între ideal și realitate

Relații conștiente la muncă și acasă. Cum construim o punte între ideal și realitate

4 min citire
0
0
516

Madi RădulescuManaging Partner MMM Consulting

Un atelier de lucru bazat pe experiența directă a participanților, ce va avea loc luni, 21 septembrie, între orele 17:00 și 19:30

În urmă cu doar câteva luni, aproape peste noapte, munca de acasă, până atunci un privilegiu de care se bucura doar o mică parte a angajaților, a devenit REALITATE. Brusc, plin de necunoscut, insuficient pregătit, noul mod de lucru – work from home – a reușit să mobilizeze însă instant organizații întregi, demonstrând  incredibila capacitate a oamenilor de a se reinventa, de a învăța din mers, de a se adapta noilor rigori.

Mulți am crezut inițial că va fi un experiment de scurtă durată, dar, iată, și acum, după aproape 6 luni, pandemia ne ține încă, pe foarte mulți dintre noi, captivi în propriile case. Cândva refugiile noastre intime, din martie – locuințele – au devenit practic spații în care munca și familia se suprapun și întrepătrund, iar liniile de demarcare între viața privată și statutul de angajat devin aproape inexistente.

”Acum este o adevărată provocare să stabilești granițe clare și să satisfaci nevoi separate din ambele contexte; să validezi și să împărtășeșți ceea ce gândești și ce simți cu colegii de echipă sau cu familia; să îndeplinești două roluri în același timp (de exemplu, cel de părinte și cel de manager); să renunți la vechea paradigmă despre cum ar trebui să se desfășoare o relație și să creezi un spatiu nou, în care devine posibilă conectarea profundă de care ființa umană are nevoie.”, explică Madi Rădulescu, Managing Partner MMM Consulting.

Trainerul evenimentului este Luiza Ștefan, coach ACC și facilitator de învățare, colaborator MMM Consulting.

mmm2

Atelierul va crea un context de dezbateri focusate pe soluții, din care participanții vor descoperi câțiva pași simpli și concreți de implementare imediată, care îi vor ajuta să ducă relațiile actuale la un nou nivel de conștientizare, în contextul de viață creat de pandemie.

Dacă îți dorești aceste lucruri pentru tine, familia și echipa ta  înscrie-te AICI.

Toate celelalte detalii le găsești pe pagina MMM Consulting, secțiunea Virtual Learning

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Viviana Serban
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Care sunt avantajele voluntariatului şi de ce ar trebui să iei în calcul această activitate

Voluntariatul este, fără doar şi poate, o activitate venită din empatie şi din dorinţa de …