Acasa Management MBA 4.0 and more – a apărut ediția digitală a Ghidului MBA

MBA 4.0 and more – a apărut ediția digitală a Ghidului MBA

3 min citire
0
0
306

#StaiÎnCasăȘiCitește   Redacția Editurii CARIERE oferă ACCES GRATUIT  la ediția digitală a Ghidului MBA, 2020, pe perioada situației de urgență. Enjoy!

Cursurile MBA creează cu siguranță unele dintre cele mai complexe experiențe de învățare. O dată pentru că a urma un MBA e o opțiune făcută într-un moment de deplină maturitate profesională, apoi pentru că e o alegere asumată în deplină cunoștință de cauză. Iar profesorii sunt o combinație unică de experiență academică solidă, expunere internațională, experiență practică, învățare continuă și abilități de comunicare de înaltă clasă. Mai mult decât talentul lor de formatori și mentori, ei au capacitatea rarisimă de a însufleți subiecte rigide de business și de a face din afaceri un adevărat spectacol.

Acum spectacolul se mută temporar în online, cu noi reguli la care nu ne-am fi gândit cu câteva săptămâni în urmă. Tehnologia preia momentan controlul, creează noi paradigme de valori, noi coordonate de învățare, dar nu poate substitui complet învățarea analogă din sala de curs, față în față, nemijlocit, într-un schimb de energie care nu poate fi înlocuit vreodată. Criza coronavirus deschide o nouă eră și, paradoxal, deși cere imperios intervenția tehnologiei, e un test care dovedește că nu totul poate fi digitalizat. Felul în care ne adaptăm la această provocare va crea noi experiențe de învățare și ne va forța să prețuim și mai mult umanitatea.

Daniela Palade Teodorescu – Editorialist

#StaiÎnCasăȘiCitește  aici ediția digitală a Ghidului MBA 2020.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Management

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…