Acasa Agenda HR Intuiţia-al 6-lea simţ. În business şi în viaţă

Intuiţia-al 6-lea simţ. În business şi în viaţă

3 min citire
0
0
566

de Atena Enea

Revista CARIERE şi Conferinţele Sufletul în Business, cu sprijinul Terapia vă invită la un eveniment premieră despre: vocea interioară – secretul reuşitei în business şi în viaţă, pe 5 octombrie, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română,

Un fost CEO povestește despre cum să faci performanță de vârf folosindu-ți intuiția, dar și vocea interioară a organizațiilor, bazându-se pe studii de caz recente.

„Organizațiile au suflet… Soluțiile la provocări nu vin din exterior. Ele se află doar în interiorul nostru și al organizațiilor pe care le reprezentăm.”-  Aliz Kosza, Business Mentor şi Strategist. Aliz Kosza, fost CEO, creator de culturi organizaţionale și branduri de top ne oferă cu generozitate:

  • 12 povești de business (studii de caz) din viața și cariera ei, argumentate cu cifre și indicatori care demonstrează că oportunitățile apar ciclic și sincronic, iar intuiția este de fapt acea capacitate a omului din business de a identifica momentul oportun de acţiune;
  • O demonstraţie a felului în care se manifestă sincronicitatea în organizații, cu exemple de strategii generate de „vocea interioară” a companiilor.

Vom afla de la Aliz Kosza care este diferenţa dintre SQ (inteligenţa spirituală) şi EQ (inteligenţa emoţională) şi cum cea din urmă ne poate alimenta teama de intuiţie, care este esenţa inteligenţei emoţionale şi „cea mai înaltă treaptă a conştiinţei.” De asemenea, vom descoperi că intuiţia este de fapt un atribut al oamenilor curajoşi, care îi ajută pe lideri să transforme companiile, să le ducă la progres prin empowerment, creativitate, inovație și viziune.

Mai multe detalii despre Aliz Kosza, agendă și înscriere puteți găsi în pagina dedicată evenimentului: http://bit.ly/2atvk7K
Pentru informaţii suplimentare şi înscriere: Roxana Soare – e-mail: roxana.soare@cariereonline.ro sau la tel: 0726 183 798.
Parteneri media: Revista HR Manager, HR Club, Biz, Wall-Street, Forbes, Doingbusiness.ro, Next Gen, Fundaţia Leaders, PWN Romania, Ziare.com, Business24.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…