Acasa Agenda HR „Putere prin oameni”- în octombrie la Cluj-Napoca

„Putere prin oameni”- în octombrie la Cluj-Napoca

4 min citire
0
0
588

„Accelerarea transformărilor într-o organizație” este tema celei de-a unsprezecea ediții a conferinței Putere prin oameni”, ce se va desfăşura la hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, pe 6 octombrie. Evenimentul este dedicat managerilor generali, managerilor HR și specialiștilor din organizații românești și multinaționale ce operează în România. Publicul va avea ocazia de a se întâlni și de a interacționa cu lideri de succes, care activează în diverse industrii: IT, producție, financiar, telecomunicații.
Invitații din acest an sunt: Omer Tetik, CEO Banca Transilvania; Massimo Paronitti, General Manager, DeLonghi Romania; Nicoleta Carlugea, Regional HR Director East Europe, Draexlmaier Group; Florin Petrescu, Director Resurse Umane, Vodafone; Felix Oanță, General Director , Michelin Romania, fabrica Florești; Mihai Nadăș, Managing Director, Yonder.
Organizatorii evenimentului își propun să creeze un spațiu de comunicare și împărtășire de experiențe relevante, în cadrul căruia să se răspundă la întrebări și dileme legate de transformările organizaționale, participanții să învețe și să devină motivați să își amplifice rezultatele în propria muncă din organizațiile din care fac parte.
„Puterea pe care noi, fiecare dintre noi, o avem este amplificată în organizaţiile noastre când oamenii alături de care muncim sunt parteneri în procesele profunde de transformare organizaţionala – când ceilalţi ne ajută să adăugam valoare şi bunăstare prin munca noastra, dar şi personală – când ceilalţi ne ajută să creştem ca indivizi şi să ne simţim şi să fim împliniţi profesional şi personal.
Invitații noștri și organizațiile de succes pe care le conduc ne demonstrează că transformarea organizațională, sub diferitele ei forme, înseamnă mai mult decât procese de analiză lucidă făcute de un grup restrâns de persoane din managementul de vârf – este vorba de eforturi comune, de dezbateri şi de înțelegerea unor perspective diferite, de implicare şi angajament personal, de crearea unor noi idei şi paradigme.” a declarat Florin-Ioan Petean, directorul executiv al Centrului de Dezvoltare Managerială.
CDM sărbătorește pe 1 octombrie 22 de ani de reușite profesionale, o perioadă în care a conceput și a livrat programe de training și consultanță în România, Europa Centrală și de Est și Asia şi a consolidat parteneriate durabile și colaborări de excepție cu numeroase organizaţii prestigioase de pe piața românească și europeană.
Înscrierile se pot face pe site-ul http://putereprinoameni.ro/, prin e-mail (monica@cdm.ro).

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…