Acasa Agenda HR International Coaching Week – Defying Challenging Times

International Coaching Week – Defying Challenging Times

4 min citire
0
0
434

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW) reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie.

International Coaching Week (ICW) are rolul de a informa publicul despre valoarea pe care o are lucrul cu un coach profesionist ICF (International Coaching Federation) și de a populariza rezultatele și progresele realizate prin procesul de coaching. Timp de o săptămână, coach-i din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a le permite oamenilor să experimenteze în mod direct coaching-ul profesionist și beneficiile sale.2

Cum celebrăm Săptămâna Internațională a Coaching-ului în România?

Sub titlul ”Defying Challenging Times”, ICF Romania invită publicul larg să exploreze prin coaching “sfidarea vremurilor provocatoare” pe care le traversăm!

Cum? Prin:

  • sesiuni individuale de coaching, cu un coach profesionist acreditat ICF;
  • workshop-uricreate ca spații de învățare experimentală.

Resurse și servicii oferite în cadrul ICW2021

1 – ICW 2021, ICF Romania: Sesiuni individuale de coaching, online

În cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, ICF Romania deschide larg ușile către toți oamenii dornici să experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership și creștere personală, profesională și relațională: coaching-ul la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Sunt invitați să aibă experiența coaching-ului: lideri, manageri, medici și personal din sistemul de sănătate, specialiști resurse umane, antreprenori, ziariști, profesori, studenți, voluntari în serviciul organizațiilor non-profit,…, OAMENI! Toți suntem agenți ai schimbării în ecosistemul din care facem parte, fie că acesta este familia, echipa, organizația noastră sau societatea românească, iar prin coaching ne putem crește semnificativ impactul.

2 – ICW 2021, ICF Romania: Evenimente publice

În perioada 17-23 mai 2021, ICF Romania va fi gazda a 5 webinarii susținute online (prin platforma Zoom), pe teme ce vizează: creșterea impactului nostru ca lideri, facilitarea conversațiilor constructive și productive care conduc la relații de calitate și se pot reflecta în performanța noastră și a celor din echipele noastre, beneficiile implementării unei culturi de coaching într-o companie.

3 – ICW 2021, ICF Global: Evenimente publice

Săptămâna Internațională a Coaching-ului este sărbătorită în toată lumea. Sute de evenimente și inițiative sunt organizate în țări din întreaga lume, în diferite limbi. Poți vedea toate evenimentele la icf-events.org/ICW

Ești invitat să experimentezi sfidarea propriilor tale provocări dintr-o perspectivă diferită, disruptivă, creatoare de sens profund pentru tine și cu impact relevant în jurul tău!

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …