Acasa Agenda HR Pe 18 și 19 mai aflăm cum transformăm angajații în ambasadori ai brandului de angajator

Pe 18 și 19 mai aflăm cum transformăm angajații în ambasadori ai brandului de angajator

3 min citire
0
0
510

În zilele de 18 și 19 mai va avea loc prima conferință online internațională, dedicată conceptului de „Employer Branding” în România. EBcon 2021 va reuni peste 350 de profesioniști internaționali și locali, entuziaști ai HR, Marketing și Employer Branding și peste 15 speakeri care vor fi prezenți pe scena virtuală pentru a aborda tematici relevante pentru evoluția domeniului.

Catalyst Solutions, compania cu peste 15 ani de expertiză în domeniul recruitment marketing-ului și al employer branding-ului, anunță organizarea unui eveniment ambițios, la nivel international,  EBcon 2021, care se va desfășura online timp de două zile. Pe 18 și 19 iunie participanții vor avea parte de o experiență imersivă de rafinare a cunoștințelor in domeniul construirii si comunicarii brandului de angajator, al atragerii si retinerii acelor talente de care organizatia are nevoie.

Prima zi a evenimentului va fi dedicată comunicării interne și construirii brandului de angajator din interiorul organizației. Cea de a doua zi este adresată construirii brandului de angajator în rândul potențialilor candidați.

Care sunt avantajele participanților la Ebcon 2021

  • Accesul la o comunitate formată din peste 350 de profesioniști internaționali și locali, pasionati de HR, Marketing și Employer Branding;
  • Informații și noutăți de la lideri respectați în comunitatea globală a practicienilor în employer branding;
  • Accesul la două zile pline de Keynotes-uri și Masterclass-uri tinute de 18 speakeri internaționali și locali, selectați de către o echipă cu peste 15 ani experiență în employer branding și recruitment marketing;
  • Povești de succes anumeroase campanii și inițiative de comunicare a brandului de angajator puse în scenă de către organizații renumite la nivel internațional;
  • Prezentarea în premiera a rezultatelor studiului cu cea mai mare notorietate pe piața muncii din România, „Cei mai doriți angajatori 2021”.

Pentru mai multe informații despre eveniment și achiziționarea biletelor, persoanele interesate pot accesa site-ul oficial aici unde până pe data de 15 mai au parte de un discount de 15% prin introducerea codului ebcon15.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …