Acasa Training Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council – Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success

Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council – Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success

10 min citire
0
0
706

Miercuri, 19 mai 2021, între orele 15.00-17.30

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 19 mai, între orele 15.00-17.30, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success. CIO Council propune o discuție deschisă despre cum pot crește organizațiile eficiența operațională folosind tendințele actuale din tehnologie, precum Inteligența Artificială, Advanced Analytics, Big Data, IoT și multe altele, care au devenit deja o prezență constantă în viața cotidiană a tuturor.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Cargus.

De la chatboți și asistenți digitali la agricultură sau sănătate inteligentă, viața întregii umanități devine din ce în ce mai dependentă de tehnologie. Inteligența artificială, Big Data și IoT, alături de 5G și migrația continuă căte cloud, constituie fundamentele pentru Noua Societate Digitală. Volumul mare de date deținut de companii furnizează analize și statistici cu valoare de prognoză, ce contribuie în final la optimizarea deciziilor operaționale. Datele – cea mai apreciată resursă din lume în acest moment – trebuie procesate cu ajutorul Advanced Analytics și Big Data ca să devină cu adevărat valoroase, în condițiile în care totul devine inteligent și fiecare om produce date în fiecare secundă.

În acest context, utilizatorii finali și așteptările clienților se orientează din ce în ce mai mult spre lumea digitală, și în această ediție ne propunem să aflăm cum să devenim tot mai inteligenți și să înțelegem cât mai bine atât nevoile, cât și comportamentul clienților.

Invitatul internațional al acestei ediții și autorul cărții ‘Life of AI’ (​Amazon 2018) – PAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va susține prezentarea ”Data Driven: What in the name of Freddie Mercury does that mean?”. Sub titlul ”Closing the loop: bringing insights back to the consumers”, ADRIAN BLIDĂRUȘ, CEO Softelligence, va transmite mesajul că este momentul potrivit ca datele și informațiile să fie transformate în baze solide pentru predicții și pentru decizii de business. Invitatul DORIAN HODOROGEA, Customer Engineer for Smart Analytics, Google CEE, va prezenta un scurt îndrumar despre cum să folosim Inteligența Artficială în așa fel încât să genereze valoare businessului în prezentarea”The Journey into an AI-first World”.

Invitatul NICOLAS MAHLER, CFO, Telekom România va vorbi despre faptul ca introducerea inovațiilor într-o organizație existentă este uneori plină de provocări. Trebuie sincronizați factori de o gamă foarte variată pentru a avea succes. Nu este ușor, dar este posibil. “Noi, la Telekom România, am pornit deja în această călătorie alimentată de perseverență, o echipă extraordinară, entuziasm și multă pasiune. Rezultatele sunt promițătoare și adevăratul factor accelerator se află în combinația dintre RPA, Big Data și Inteligența Artificială. Industria telecomunicațiilor este mediul perfect pentru dezvoltarea și scalarea acestor tehnologii. Veți vedea cum arată călătoria noastră în această sesiune la CIO Talks”. Titlul prezentarii sustinute de NICOLAS MAHLER, CFO, Telekom România este: Building. Failing. Learning. Growing – RPAs, Big Data & AI in the Telco IndustrySpeakerii din panel:

 • DORIAN HODOROGEA– Customer Engineer for Smart Analytics, Google CEE,
 • ADRIAN BLIDĂRUȘ– CEO Softelligence,
 • DRAGOȘ STĂNESCU– IT&C Director Syngenta AGRO, CIO Council Romania Member,
 • CĂTĂLIN POPESCU– CIO Council Member,
 • BOGDAN IONIȚĂ – ISG Expert Engineer, Dell Technologies,

împreună cu Moderator: YUGO NEUMORNI – President CIO Council Romania, CIO Cargus, vor aduce în discuție studii de caz reale și cazuri de utilizare pentru Artificial Intelligence și Advanced Analytics în business, care au beneficii clare și provocări atât pentru CIO, cât și pentru celelalte funcții din business. Participanții la eveniment vor afla răspunsul la întrebări precum:

 • Ce este Inteligența Artificială și care sunt domeniile majore în care aduce beneficii? Cum poate fi implementată IA în interiorul unei companii și care sunt beneficiile majore ale acestei tehnologii în cadrul companiilor? Unde este aplicabilă IA cu rezultate imediate?
 • Cum pot companiile și CIO să dezvolte competențe interne legate de Inteligența Artificială? Toți dezvoltatorii pot deveni dezvoltatori de IA?
 • Este adevărat sau fals faptul că oamenii vor fi înlocuiți și se vor pierde locuri de muncă dacă Inteligența Artificială și învățarea cu ajutorul mașinilor vor fi dezvoltate astfel încât să îmbunătățească procesele de business.? Cum pot oamenii să aibă câștig de cauză în fața IA?
 • Cum pot fi folosite volumele mari de date generate zilnic și cum pot beneficia companiile de acest lucru?
 • Care sunt principalele platforme  pentru Advanced Analytics? Care este cea mai bună strategie pe care o putem aplica pentru a dezvolta un sistem de analize și statistici în cadrul companiilor?
 • Artificial Intelligence și Analytics sunt tendințe asemănătoare? Și în ce fel? Unde se situează cloud computing în ecuația AI / Analytics?


Prezentarea invitatului PAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director și prezentarea invitatului INICOLAS MAHLER, CFO, Telekom România – vor fi susținute în limba engleză.

Toate celelalte discuții se vor desfășura în limba română.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului – unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.PARTNERS: Dell Technologies, Intel, Google, Softelligence, Telekom

Parteneri media: Revista HR Manager, ISACA, ANIS, ARSC, Cluj IT, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Leading Network, Hipo, Repatriot, Softlead, Spotmedia.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Viviana Serban
Incarcati mai multe in Training

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Care sunt avantajele voluntariatului şi de ce ar trebui să iei în calcul această activitate

Voluntariatul este, fără doar şi poate, o activitate venită din empatie şi din dorinţa de …