Acasa Agenda HR Implicarea angajaţilor nu este doar o artă, ci şi un avantaj competitiv

Implicarea angajaţilor nu este doar o artă, ci şi un avantaj competitiv

7 min citire
0
0
610

Revista HR Manager organizează o nouă ediţie a conferinţei  The Art of Engagement, la care sunt aşteptaţi aproximativ 100 de manageri HR. Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie 2017, la Hotel InterContinental din Bucureşti si isi propune să examineze perspective și cercetări recente efectuate de organizaţii şi profesionişti HR de top.

Conferinţa le oferă organizațiilor posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi „bune practici” pentru implicarea angajatilor şi de a evita capcanele din piaţa competitivă de astăzi.

Într-o eră caracterizată de o mai mare transparență organizaţională, mobilitatea forței de muncă, precum și deficitul de competențe, retenție și implicare a angajaţilor au apărut ca probleme de top, atât pentru business leaders, cât și pentru profesioniștii HR. Însă implicarea angajaților e, în cele din urmă, nu doar o artă, ci și un efort „top down,” de sus în jos. Știm cu toții că doar inițiativele de engagement nu sunt suficiente pentru a genera schimbarea necesară susținerii unui angajament real și unei retenții crescute.

Cum îi implicăm deci pe angajați în succesul organizației? Cum îi ajutăm să devină mai atașați de o activitate care generează succes și energizează echipe, dar care a devenit un clișeu corporatist?

Conferinţa The Art Of Engagement îşi propune să răspundă acestor întrebări, dar, de asemenea, să şi conducă comunitatea de business şi HR spre momentul în care va reuşi să măsoare efectiv şi să recunoască impactul pe care employee engagementul îl are asupra businessului.

Iată principalele teme pe care le vom aborda anul acesta:

  • Young generations have their own attitude towards work. How does “Engagement” sounds in their language?   Speaker: Madi Rădulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc și Managing Partner,  MMM CONSULTING INT’L;
  • 7 Myths of Engaged Employees

Speaker: Doru Dima, Dr. psih., CEO, Great People Inside România;

  • Noua lume a beneficiilor extra-salariale în România

Speaker: Stelian Bogza, Commercial Director & Co- Founder, BenefitOnline.ro;

  • 7 pași pentru a crea o cultură a wellbeing-ului în organizația ta

Speaker: Monica Oltean, Marketing & Sales Manager – Max Relax & Wellington

Prezentările vor fi urmate de un panel de discuţii libere, în care invitaţii, directori HR, vor discuta pe tema “Engagement: corporate cliche?!” şi vor răspunde la următoarele întrebări:

  • Care au fost programele de engagement cu cel mai puternic impact, derulate în organizaţiile lor, de la momentul pătrunderii acestui concept în viaţa companiei şi până în prezent?
  • În ce măsură un program de engagement returnează indicatori cuantificabili şi nu doar observaţii empirice?
  • Cât e substanţă şi cât e formă într-un program de engagement eficient?

Printre speakerii din panel: Andreea Ciulacu, HR Manager, Deutsche Bahn Cargo România SRL, Miruna Mitu, HR Director, Garanti Bank România şi Cătălina Georgeta Muşat – HR Director, Metropolitan Life.

Parteneri: MMM CONSULTING INT’L, Great People Inside, BenefitOnline.ro;

Annual Partner: Romanian Software;

Wellness Partner: Wellington;

Networking Partners: 7Card, IQOS, Smart Experience, Max Relax, International House Bucharest;

Parteneri media: Revista CARIERE, HR Club, Biz, Wall-Street, Forbes, Portal HR, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri.

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitației trimise de către organizator, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere aici: http://bit.ly/2n9VMal sau la: georgiana.ene@cariereonline.ro,

tel: 0723 720 074 sau laura.gheboianu@cariereonline.ro, tel:  0726 768 079.

*Revista HR Manager este singura publicaţie din România, dedicată managerilor din domeniul Resurselor Umane şi este proiectată ca o sursă de informare cu un caracter tehnic şi aplicat.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Importanţa Role Game-ului în identificarea candidatului ideal

De Vlada Toma și Dan Luca Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descop…