Acasa Agenda HR Romanian Executive Summit 2017: anotimpurile Leadershipului

Romanian Executive Summit 2017: anotimpurile Leadershipului

3 min citire
0
0
350

Romanian Executive Summit, comunitatea de lideri care conduce mediul de business din România, organizează, în 25 mai, evenimentul ”Anotimpurile leadershipului” pentru managerii de top interesați de performanța profesională.

Romanian Executive Summit (RExS) îi așteaptă pe managerii de top din Romania la prima ediție din Cluj-Napoca a acestui eveniment deja consacrat pe piața autohtonă a coaching-ului profesionist și pune la dispoziție un spațiu de dialog și reflecție inovator pentru profesioniști cu funcții C-level din Romania: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner ș.a m.d. RExS se află la a treia ediție și reprezintă un concept unic de coaching pentru  liderii care își doresc o reinventare.

Evenimentul “Anotimpurile Leadershipului” este structurat în 4 workshop-uri care vor facilita discuțiile asupra  perspectivelor  asupra conducerii inspirate și dezvoltării sustenabile a conducătorilor, având ca titluri:

  • „Viziunea iernii este belșugul verii”, suținut de Ștefan Andrei;
  • „Primăvara, noi începuturi”, susținut de Madi Rădulescu;
  • „Vara: energia solară a echipei; reflectarea ei în lider”, susținut de Mihai Stănescu;
  • „Toamna: sărbătoarea recoltei și lecțiile ei”, susținut de Rodica Obancea.

Cei patru executive coach de top din Româniavor susține workshop-urile lucrative, într-un mod cât mai interactiv. Intervenția lor se va concentra pe modul în care participanții pot să descopere potențialul propriei persoane, pentru a lucra cât mai bine cu echipele, conștientizând avantajele și defectele, precum și cel mai bune alternative de adaptare la schimbări etc.

„Te invităm să fii parte dintr-o experiență de învățare și schimbare de perspectivă, dedicată liderilor cu scopul de a dezvolta viziunea personală, reflecția profundă  și acțiunea inspirată, despre modul în care conducem oamenii să atingă rezultate semnificative, afirmă Rodica Obancea, Executive Coach.

Detalii suplimentare și informații despre înscrieri aflați AICI, accesând site-ul oficial.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Managementul unui lider poate duce la succesul sau eșecul unei organizații

Managementul eficient este o abilitate esențială pentru succesul oricărei organizații. Lid…