Acasa Agenda HR HR + Marketing = un nou start-up in consultanta

HR + Marketing = un nou start-up in consultanta

4 min citire
0
0
736

După ce au petrecut un deceniu și jumătate în aceeași corporație din industria retail-ului, Pia Krauss (marketing manager) și Antoneta Galeș (director de resurse umane și dezvoltare) au debutat în lumea antreprenoriatului cu o firmă de consultanță în marketing și HR – Sonas Focus.

Misiunea noii companii este să antreneze fericirea, o condiție esențială pentru succes, performanță și satisfacție a clienților. Sonas consideră că un mediu de lucru în care se comunică onest și în care încrederea este una dintre valorile principale este premiza pentru implicare și responsabilizare. Toate studiile recente cu privire la productivitate atestă importanța colaborării dintre angajați și a nevoii de contribuție la un sens superior. În cadrul proiectelor pe care le inițiază, cei doi foști manageri de corporație pornesc de la definirea sensului și continuă cu strategiile de comunicare și de dezvoltare a angajaților.

Înainte să se dedice acestui start-up Pia Krauss și Antoneta Galeș au participat activ la definirea și implementarea strategiei de dezvoltare, comunicare și brand a companiei Selgros Cash&Carry România.

Pia Krauss deține o experiență de aproape 20 de ani în marketing și comunicare, experiență dobândită în companii de retail din Germania. În 2001, la doi ani după ce s-a stabilit în România, s-a angajat la Selgros unde a lucrat până în octombrie 2014 ca marketing manager. Simte tendințele pieței și îi place să își provoace creativitate când vine vorba de campanii de brand si comunicare.

 

 

 

Antoneta Galeș a fost directorul de resurse umane și dezvoltare al companiei Selgros timp de 14 ani. Anul trecut a fost una dintre cei cinci nominalizați la titlul de directorul de resurse umane al anului, acordat de revistele Cariere și HR Manger. În cei 20 de ani de experiență ca  trainer, coach și consultant, toate acțiunile sale au fost îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecăruia. Consideră că pasiunea pentru oameni a făcut-o să își dezvolte talentul pe care îl are, respectiv acela de a insufla celorlalți curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor.

 

 

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…