Acasa Agenda HR Generaţia Z premiază angajatorii

Generaţia Z premiază angajatorii

2 min citire
0
0
416

Începând de anul acesta, de la a 9-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, tinerii generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor înscrişi cu proiecte în competiţia care premiază excelenţa în resurse umane.

Invitatul special al Galei este Lynda Gratton, Professor of Management Practice la London Business School. Lynda Gratton va acorda premiul special „Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR” unuia dintre candidaţii de la categoria “Strategie de Resurse Umane”.  În aceeași zi, Lynda Gratton va susține un Master Class cu tema “The Future of Work & The Future of HR”.

„Una dintre provocările momentului pentru profesioniştii în resurse umane este atragerea tinerilor talentaţi. Ce îi atrage către o companie? Cum ar vrea să arate organizaţia în care vor lucra? La aceste întrebări încearcă să răspundă Premiul Generaţiei Z. Șase elevi de 18 ani, talentaţi, deja inovatori, au primit invitaţia de a juriza cele mai valoroase proiecte înscrise la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane. Misiunea lor este să premieze organizaţia în care le-ar plăcea să muncească, pornind de la proiectele pe care le-au citit.” spune Dana Cavaleru, director executiv HR Club.

Cele 61 de proiecte înscrise la ediţia din anul acesta, la 7 categorii, au fost evaluate de un juriu de specialişti cu o experienţă de peste 10 ani în HR şi, mai apoi, de un juriu de CEO.

Lista celor 35 de companii candidate şi a celor 61 de proiecte înscrise este disponibilă pe pagina dedicată evenimentului.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

De ce interviuri și teste psihologice în recrutare. A fi sau a nu fi candidatul potrivit

de Ana Slătineanu Psihologia nu mai reprezintă un subiect tabu în societate, iar acum (în …