Acasa Training Federația Internațională de Coaching România lansează Conferința Anuală de Coaching și Leadership 2022

Federația Internațională de Coaching România lansează Conferința Anuală de Coaching și Leadership 2022

5 min citire
0
0
6,522

Conferința anuală de coaching și leadership a ICF România reprezintă un eveniment de tradiție pentru comunitatea coach-ilor profesioniști și a leaderilor din business și din alte organizații non-profit, universități sau asociații profesionale care, sub umbrela Capitolului local al International Coaching Federation (ICF), reunește în fiecare an speakeri de prestigiu în domeniul coachingului și al leadershipului, la nivel global.

La această ediție, în 23 și 24 februarie 2022propunem o temă de mare actualitate, legată de capacitatea noastră, a tuturor, de a face față ”zgomotelor” pe care epoca VUCA le aduce: HEARING ONE ANOTHER THROUGH NOISE – Zgomot înăuntru, zgomot în afară. Cum oprești toate vocile, pentru a face loc celei care contează cu adevărat?

Sunt invitați să aibă experiența acestei conferințe lideri, manageri, specialiști resurse umane, antreprenori, ziariști, profesori, studenți, voluntari în serviciul organizațiilor non-profit, traineri sau alți profesioniști, alături de comunitatea coach-ilor profesioniști din România și de peste hotare. Participanții pot avea șansa învățării comune, într-un timp scurt, într-un limbaj extrem de actual de coaching și leadership, de la nume precum Michael Bungay Stanier, Michael Neill, Leda Turai, Tracy Sinclair, Dr. Ben Koh sau Louie Gardier, autori și coachi de renume internațional, dar și reprezentanți români cu cariere de excepție: Viorel Apetrei sau Virgil Stănescu.

Agenda zilelor de Conferință și echipa completă de speakeri poate fi accesată aici.

Conferința se va desfășura în format cu workshopuri în paralel, participanții având posibilitatea să asiste la mai multe teme și să beneficieze apoi de schimbul de experiență care să contribuie, în sine, la consolidarea leadershipului și a capacității de a face față provocărilor prezente.

Cei care vor să se înscrie la cel mai important eveniment al coaching-ului profesionist din România organizat de ICF o pot face acum, la un preț special, pe platforma oficială a evenimentului!


Federația Internațională de Coaching România (ICF) este o organizație non-profit care promovează dezvoltarea artei, științei şi practicii coaching-ului profesionist în România. În lumea agitată de astăzi, un număr tot mai mare de companii, organizații și persoane se îndreaptă spre coaching-ul profesionist pentru a-şi crește eficiența, pentru a construi relații și a-şi atinge obiectivele. ICF are rolul de a informa și de a educa publicul din România cu privire la standardele și practicarea la cel mai înalt nivel a profesiei de coach, precum și la codul de etică. ICF este cea mai mare resursă la nivel global pentru coaching-ul profesionist. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@coachfederation.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Training

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …