Acasa Agenda HR Evenimentul de lansare a parteneriatului strategic dintre A_BEST Foreign Language Center și AC LANGUAGE SCHOOL – considerat un real succes

Evenimentul de lansare a parteneriatului strategic dintre A_BEST Foreign Language Center și AC LANGUAGE SCHOOL – considerat un real succes

5 min citire
0
0
282

Săptămâna trecută, pe 21 martie 2024, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc un eveniment de înaltă ținută, care a marcat lansarea oficială a parteneritaului strategic dintre A_BEST Foreign Language Center cu sediul în București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL din Statele Unite ale Americii, Texas.

Evenimentul, intitulat „Împreună pentru succesul tău!”, a avut un număr de oaspeți de marcă, lideri din diferite industrii, care s-au reunit pentru a sărbători această colaborare menită să îmbunătățească trainingul lingvistic corporate și să stimuleze schimbul cultural.

Agenda serii a fost meticulos elaborată, pentru a asigura o experiență memorabilă pentru toți participanții. Începând cu primirea călduroasă a oaspeților de la 18:00 până la 18:30, evenimentul a continuat cu prezentări valoroase din partea celor opt vorbitori, după cum urmează:

– Doamna Aura Icodin, Fondator și CEO al A_BEST Foreign Language Center

– Doamna Angeles Chavez, Președinte, AC Global Learning

– Domnul Elias Alonzo Ed. D, Director Executiv, AC Global Learning

– Domnul Eli Corso-Phinney, Commercial Officer, Ambasada Statelor Unite ale Americii – București, România

– Domnul Michael Makar, CEO MassMutual România

– Doamna Ileana Botez, Head of Listing, Bursa de Valori București

– Domnul Costin Tudor, CEO Undelucram.ro

– Doamna Andreea Bujor, Manager Comunicare, World Vision România.

Dl. Andrei Dicher, Trainer LinkedIn și de vânzări în cadrul Dynamic Business Connections, a moderat excelent evenimentul, asigurând o desfășurare fluidă și o atmosferă antrenantă.

Discursurile au punctat angajamentul ambelor organizații față de excelența în educația lingvistică și colaborarea globală. În special, prezența demnitarilor din diverse sectoare a subliniat importanța acestui parteneriat atât în domeniul educațional, cât și în cel al afacerilor.

„Acest eveniment de lansare simbolizează începutul unui parteneriat fructuos dintre A_BEST Foreign Language Center și AC LANGUAGE SCHOOL, având ca scop dezvoltarea educației în aria lingvistică și promovarea relațiilor interculturale la scară globală”, a declarat Elias Alonzo.

„Prin acest parteneriat, clienții A_BEST vor avea acces la experiența și resursele de învățare ale AC LANGUAGE SCHOOL, inclusiv o gamă largă de programe educaționale, materiale de învățare actualizate și tehnologii de învățare online de ultimă generație”, a declarat Aura Icodin. „Acest parteneriat nu este despre propriul nostru succes, ci despre asigurarea succesului clienților noștri prezenți și viitori, aici în România, dar nu numai, căci ne luăm angajamentul să continuăm să oferim clienților noștri servicii la standarde înalte, cu dăruire, muncă asiduă și pasiune”, a adăugat Aura Icodin.

Atmosfera animată a evenimentului a fost făcută cu atât mai specială datorită unei interpretări captivante a distinsei soprane Angela Stratulat. Talentul ei a adăugat o notă unică de eleganță serii. Seara s-a încheiat cu o sesiune de smart networking, dar și cu poze la cabina foto, pentru a surprinde momente memorabile, favorizând conexiuni și conversații ulterioare între participanți.

Pentru mai multe informații despre parteneriat și inițiative viitoare, vă rugăm să contactați: office@abest.ro, 0762 274 914.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Demisia de la actualul job: 4 sfaturi utile despre cum să te comporţi în ultimele zile de lucru

Aşa cum te străduieşti mereu să faci o primă impresie cât mai bună, la fel ar trebui să pr…