Acasa Agenda HR DisruptHR Bucharest 3.0. Legătura dintre noi și meseria pe care o practicăm

DisruptHR Bucharest 3.0. Legătura dintre noi și meseria pe care o practicăm

2 min citire
0
0
461

Pe 26 martie câte 5 minute de inspirație de la 15 speakeri care despică firul în patru în legătură cu tot ceea ce credeam că știm despre oamenii din business-uri și provocările lor!

DisruptHR Bucharest 3.0 înseamnă o sesiune de discuții surprinzătoare, experimente, diversitate si inspirație în compania unor oameni cu o abordare menită să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Tema abordată va fi „craftsmanship”, punând în valoare legătura dintre oameni și meseria pe care o practică, precum și mândria de a face parte dintr-o breaslă profesională în care deja și-au găsit locul.

Invitați speciali sunt Radu Octavian (fondatorul Pink Post), Noëla Zaharia (NonFormal Learning Facilitator), Marius Ștefan (CEO Autonom), Adriana Istrate (Triatlonista), Virgil Stanescu (Președinte Sports HUB) împreuna cu alți speakeri extraordinari ce vor veni să schimbe statusul quo al HR-ului.

Gazda DisruptHR Bucharest 3.0 este Teatrul Elisabeta.

Vedeți aici cum a fost anul trecut la București.

O parte din încasările de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație (www.ave-romania.ro).

Ca și la edițiile anterioare, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Buchraest 3.0 vor fi difuzate pe portalul global disrupthr.co/talks/, putând fi vizionate în intreaga lume.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa hrmanager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cea de-a 17-a ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen a inițiat în domeniul resurselor umane o nouă generație de studenți și masteranzi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Cl…