Acasa Planeta HR Organisational Development Te invităm la HR Innovation Forum – 22 noiembrie 2018, București

Te invităm la HR Innovation Forum – 22 noiembrie 2018, București

5 min citire
0
0
627

Revista HR Manager organizează pe 22 noiembrie 2018, a doua ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la DB Connect, în București.

Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, sunt voci care afirmă că HR digital disruptioneste un fapt împlinit. În acest context, într-un cadru neconvențional și alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, vom vorbi despre HR-ul într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Cum putem noi, ca persoane din HR, să fim mai relevanți și să avem un impact mai mare într-un mediu VUCA (volatil, incert, complex, ambiguu)? Cum vor afecta procesele digitale planurile noastre strategice în materie de resurse umane? Pentru cât timp mai putem rămâne la procesele noastre vechi de resurse umane și să argumentăm că încă mai fac o treabă bună?

Alte subiecte care vor fi abordate:

  • Busola pentru inovație: cum găsim oamenii care ne pot duce mai departe
  • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator?!
  • Programele de recunoaștere: recalibrarea impactului asupra engagementului
  • Noua generație a beneficiilor extra-salariale din România

În partea a doua a conferinței se va desfășura “HR Speakings Inspirational” o competiție în care mai mulți HR Manageri vor susține discursuri inspiraționale de câte șapte minute pe formatul TEDx Talks, povești inspiraționale din leadership și talent management. Publicul va vota care discursuri au fost cele mai inspiraționale.

Evenimentul se adresează managerilor din departamentul HR: HR Director, HR Manager, Recruitment Manager, Talent Acquistion Manager, OD Manager, L&D Manager si HRBP din companii cu diverse domenii de activitate.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Lorena Furtună, Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania; Dragoş Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions; Cătălina Marinescu, HR & Services Manager Industrial Operations, Zentiva Romania; Marian HanganuDirector de Vânzări, Romanian Software; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.roAndrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy; Marius Ciurariu, Director de Resurse Umane, Provident; Irina Mînzala, Central Europe Talent Acquisition Lead for Accenture Operations; Monica Mardare, Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Sorin Voicu, Training Director, BRD – Groupe Société Générale și alții.

Moderator: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-șef, Revista CARIERE

Cu sprijinul: SelfTrust Academy

Partener anual: Romanian Software

Parteneri: Catalyst Solutions, Oracle Romania, Benefit Online

Coffee Partner: Nestlé

Parteneri Media: Revista CARIERE, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, Doing Business, Jurnalul de Afaceri

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentuluihttps://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-strategic-pentru-companii-de-servicii-si-retail/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Organisational Development

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …