Acasa Agenda HR Cea de-a 17-a ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen a inițiat în domeniul resurselor umane o nouă generație de studenți și masteranzi

Cea de-a 17-a ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen a inițiat în domeniul resurselor umane o nouă generație de studenți și masteranzi

4 min citire
0
0
501

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată răspunde eficient provocărilor din acest domeniu.

Școala s-a desfășurat în format hibrid și a inclus, în prima săptămână, prezentări online de concepte și bune practici implementate în companiile în care activează tutorii – prezentări care au acoperit toate ariile HR-ului: recrutare & selecție, formare & dezvoltare, compensații & beneficii, legislația muncii, DE&I, strategie de HR, dezvoltare organizațională și managementul performanței. De asemenea, au avut loc traininguri și workshopuri de dezvoltare personală.

În a doua săptămână, participanții au putut vedea cum se desfășoară concret diverse procese de HR, vizitând sedii ale unor companii precum BCR, Renault, OMV Petrom și Genpact.

Ultimele două zile au fost dedicate unui Hackathon de HR în cadrul căruia participanții au lucrat în echipă pentru rezolvarea unui studiu de caz, urmat de prezentarea soluțiilor în faţa unui juriu de experți, format din membri HR Club, care a desemnat echipa câştigătoare.

Toți participanții au primit, ca de fiecare dată, un membership anual în comunitatea profesioniştilor de HR din România, care le va permite să participe la seminariile, workshopurile şi conferinţele organizate de HR Club. De asemenea, au putut intra în legătură cu companiile implicate în program şi cu oportunităţile de angajare şi internship oferite de acestea.

Iată câteva dintre feedbackurile absolvenților:

“Am plecat cu o idee mai bună despre ceea ce vreau să fac și cu oportunități de job.”

“O experiență frumoasă din care am învățat multe. Cel mai mult am apreciat vizitele la companii pentru că mi-au oferit o viziune despre cum e să lucrezi într-un departament de HR.”

“Un proiect bine organizat, o bună oportunitate să înțelegi mai bine domeniul HR.”

“O oportunitate de a cunoaște noi persoane pasionate de HR, sănătate organizațională, de a învăța de la practicieni, de a ieși din zona de confort.”

***

Mulțumim partenerilor care ne-au sprijinit în realizarea celei de-a 17-a ediţii a Şcolii de Vară HR Club Next Gen!

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Partener proiect: Eucom; Tenneco

Suporteri proiect: Corso (Macromex)

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, Revista CARIERE, Revista HR Manager, Portal HR

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa hrmanager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cât de important a devenit brandul de angajator?

În ultimii ani, toată lumea vorbește despre brandul de angajator. Majoritatea oamenilor de…