Acasa Agenda HR Dana Cavaleru: Specialiştii în HR vor avea un club al lor şi în Cluj

Dana Cavaleru: Specialiştii în HR vor avea un club al lor şi în Cluj

6 min citire
0
0
735

HR Club, asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România, deschide un birou regional la Cluj Napoca, la cererea membrilor comunităţii de resurse umane din regiune.

După 12 ani de la înfiinţare, HR Club se extinde şi în afara Bucureştiului, pentru acontinua misiunea asociaţiei, aceea de a promova bunele practici în domeniu, organizând întâlniri formale şi informale care să vină în întâmpinarea nevoilor profesioniştilor de resurse umane din regiunea centrală şi de nord-vest a ţării.
HR Club intenţionează, în primă fază, să identifice nevoile de dezvoltare şi interesele comunităţii de resurse umane din Cluj, iar apoi să organizeze evenimente şi întâlniri tematice, de interes pentru noua comunitate formată, fiind deschis şi iniţiativelor care vor veni din partea celor care vor să se implice. Managerii de resurse umane din companiile cu birouri în Cluj vor fi invitaţi la seminarii de bune practici pe diversele funcţiuni de HR, unde pot afla de la colegii din ţară cum au fost implementate proiectele participante la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, organizată de HR Club în fiecare an, pentru a premia cele mai bune proiecte de HR, implementate în anul anterior.

HR Club va mai organiza comunităţi de practică pe industrii, unde specialiştii din anumite industrii se întâlnesc pentru a face schimb de informaţii legate de activităţile şi procedurile care i-ar putea ajuta să aibă o performanţă mai mare în organizaţiile şi departamentele lor sau pur şi simplu să primească ajutor şi sfaturi pentru situaţiile cu care se confruntă.
“Ne-am bucurat să găsim la Cluj o comunitate de profesionişti preocupaţi de dezvoltare personală şi profesională, care vor să implementeze în organizaţiile lor cele mai moderne şi eficiente practici în domeniu, fie că vorbim de recrutare, formare, management al performanţei sau strategie de HR. HR Club Cluj va fi locul unde vor fi mereu bineveniţi să se întâlnească şi să împărtăşească situaţiile cu care se confruntă în departamentul sau organizaţia lor. Anca Toma, noul nostru community manager de la Cluj, va oferi sprijin tuturor celor interesaţi de activitatea HR Club şi ne va ajuta să extindem în timp toate beneficiile membrilor noştri din Bucureşti şi către cei din Cluj.“ spune Dana Cavaleru, Director Executiv HR Club.

HR Club a păstrat mereu o legătură specială cu profesioniştii de HR clujeni, organizând până acum întâlniri regionale, transmisiuni live ale conferinţei anuale care are loc la Bucureşti, pregătind studenţi clujeni care au participat la Şcoala de Vară HR Club Next Generation, un eveniment de două săptămâni dedicat noii generaţii de HR-i şi, cel mai recent, implicarea unor specialişti locali în crearea primului sistem autohton de certificare în HR şi prezentarea rezultatului final în cadrul unei întâlniri care a avut loc în luna aprilie la Cluj-Napoca. Mai mult, cel mai longeviv membru al board-ului HR Club, Florin Petean, îşi desfăşoară activitatea la Cluj-Napoca.
Lansarea oficială a noului birou are loc pe 6 octombrie, în cadrul conferinţei Putere prin Oameni, organizată de Centrul pentru Dezvoltare Managerială (CDM) şi dedicată comunităţii locale de specialişti HR. Pentru mai multe detalii o puteţi contacta pe Anca Toma la anca.toma@hr-club.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…