Acasa Agenda HR Conferinţa de HR din Belgrad reuneşte experţi de top

Conferinţa de HR din Belgrad reuneşte experţi de top

2 min citire
0
0
511

Şcoala de top din Europa de Est, COTRUGLI Business School, organizează cea mai mare conferinţă de HR, ARTofHR2, în perioada 20-21 Octombrie la Sava Center din Belgrad. Conferinţa va aduna profesionişti din HR de la cele mai importante multinaţionale din Europa. Mai mult de 50 de speakeri vor împărtăşi, prin prezentări de 15 minute expertiza lor împreună cu leaderi de business ce îşi doresc să înveţe şi să aibe succes.
Prezentarea ce va fi aleasă de participanţii la conferinţa ca fiind cea mai bună va câştiga premiul Artof. HR, ce include o bursă pentru programele EMBA şi CEMBA.
Rezervă-ţi locul pentru conferinţă completând aplicaţia online aici: http://www.artof.hr/
În timpul conferinţei (pe data de 20 Octombrie) va avea loc dezbaterea cu subiectul “Femei în poziţii de leadership”. Cu această ocazie, experţi în domeniul resurselor umane vor discuta actuala poziţie a femeii în business în condiţiile sociale actuale şi vor răspunde întrebărilor cruciale din business.
Pentru a participa la dezbaterea “Femei în poziţii de leadership”, intraţi pe linkul: http://www.artof.hr/woman
În paralel cu Conferiţa HR, primul târg regional de cariere MBA va avea loc între 20-22 Octombrie la Sava Center. Studenţii MBA vor avea oportunitatea să intre în discuţie directă cu angajatori de top din Sud-Estul Europei, să discute despre posturile vacante, să îşi prezinte CV-ul şi să stabilească oportunităţi de business.
Pentru a aplica la Târgul de Cariere, puteţi aplica aici: http://mbafair.eu/

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…