Acasa Staffing Cum poți personaliza cadourile de Crăciun pentru colegii tăi

Cum poți personaliza cadourile de Crăciun pentru colegii tăi

7 min citire
0
0
616

Să cumperi un cadou potrivit de Crăciun pentru colegii de muncă nu-i lucru ușor. Mai ales dacă nu ești de mult timp în companie.

Crăciunul este sărbătorit peste tot în lume, din Laponia, casa Moșului, până tocmai în Australia, unde bătrânelul care ne aduce zâmbetul pe buze an de an se cam arde la tălpi atunci când coboară de pe… skyjet.

Nimeni nu poate să nege că cea mai frumoasă sărbătoare de peste an este Crăciunul. Însă ce faci atunci când trebuie să cumperi, la Secret Santa, un cadou pentru un coleg de muncă pe care nu îl cunoști foarte bine? Este o situație delicată. Cu siguranță vrei ca acel coleg să se bucure de cadou. Însă să mergi la sigur cu un astfel de dar este dificil când nu știi multe lucruri despre respectiva persoană. Și parcă nu ai lua ceva impersonal, nu?  Aici intervenim noi, cu câteva idei de cadouri personalizate:

 

  • Cadou pentru un coleg fumător

 

Un coleg de birou care este fumător ar putea aprecia un cadou sub forma unui IQOS. Ați auzit de acest dispozitiv de ultima generație? Mai mult decât o țigară electronică, este un sistem tehnologic avansat care îi va oferi colegului tău satisfacția gustului de tutun adevărat, fără ardere, fără foc, fără scrum și cu mult mai puțin miros. În plus, este disponibil într-o varietate de culori, pentru toate gusturile. L-ai tras la Secret Santa pe colegul rocker? Poți miza pe varianta neagră. Cauți un cadou pentru cea mai trendy colegă? Ce zici de roșu sau turcoaz?

 

  • Cadou pentru un coleg pasionat de cooking

 

Este sezonul prăjiturilor, al maionezelor și al sarmalelor. Moment ideal pentru ca acel coleg pasionat de cooking să-și pună la bătaie cunoștințele în acest domeniu și să pregătească cele mai delicioase rețete pentru familie sau prieteni. Însă pentru asta va avea nevoie de ustensile practice, care să-i ușureze munca. Acest produs multifuncțional este ideal pentru el. Compact și ușor de curățat, îl va ajuta să-și pună în practică ideile, cu ușurință și confort. Indispensabil în bucătăria oricărui pasionat de gastronomie, are o capacitate suficientă pentru a pregăti orice rețetă, de la delicioase creme pentru prăjituri, la cele mai ușoare maioneze.

 

  • Cadou pentru un coleg pasionat de lectura și scris

 

Pe de altă parte, un coleg pasionat de lectură și scris va aprecia fără doar și poate un astfel de cadou. Cu un design simplu, acest accesoriu deosebit impresionează prin finisajele atent efectuate și cromatica excelentă. Confecționat din alamă, accesoriile sunt cromate sau placate cu aur de 23 de karate. Un instrument de lux, pentru un coleg deosebit. Poate fi cumpărat alături de un jurnal frumos, din piele, sau de o agendă pentru anul 2018.

 

  • Cadou pentru un coleg pasionat de teatru

 

Un coleg pasionat de teatru va aprecia cu siguranță bilete pentru el și un însoțitor la una dintre piesele puse în scenă de Chris Simion-Mercurian. Și ai de unde alege. Piesele regizoarei românce – în care joacă unii dintre cei mai iubiți actori ai momentului (îi amintim printre mulți alții pe Vlad Logigan, Marius Manole, Lia Bugnar, Marian Râlea, Dana Rogoz sau Cristi Iacob) – pot fi văzute pe scena Teatrului Bulandra și la Godot Cafe Teatru, un spațiu neconvențional, foarte cunoscut printre iubitorii teatrului. Cu această ocazie îi poți da și o veste bună colegului tău. Chris Simion-Mercurian are un proiect, poate cel mai important din cariera ei de până acum – Grivița 53. Chiar în aceste momente se pun bazele primului teatru din România construit de la zero, după nu mai puțin de 71 de ani de pauză. Poți citi aici povestea acestui proiect și vedea cum poți să o susții pe Chris Simion-Mercurian.

Ai cumpărat deja cadourile de Crăciun pentru colegii tăi? Ce ai ales?

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …