Acasa Agenda HR Comp&Ben the Facebook way

Comp&Ben the Facebook way

3 min citire
0
0
449

V-ati intrebat vreodata cum functioneaza HR-ul intr-o companie gigant precum Facebook? Cum se evalueaza performanta acolo? Cum sunt motivati angajatii intr-un mediu atat de competitiv? Daca da, atunci am o veste buna pentru voi: vom avea ocazia sa aflam astfel de informatii din interior, si chiar din partea unui roman.

Tudor Havriliuc, Director de Compensatii si Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com si profesionist in resurse umane cu o vasta experienta in cadrul unor companii multinationale din Silicon Valley, va fi prezent pe 23 octombrie la conferinta HR Club: HR Change Champion.

Acolo el ne va vorbi despre dezvoltarea sistemelor de compensatii si beneficii in organizatiile de top si despre cum putem armoniza nevoile diferitelor generatii ce alcatuiesc forta de munca. Exista cateva principii generale de dezvoltare a programelor de compensatii si beneficii care s-au dovedit de succes printre companiile din Silicon Valley alaturi de care Tudor a lucrat, iar in cadrul conferintei el ne va explica  care dintre aceste principii pot fi implementate si in alte companii.

In trecut, Tudor a fost Vice President of Total Rewards and HR Operations la Salesforce.com si Director de Compensatii si Beneficii la Logitech, unde a dezvoltat programe de compensatii si a implementat solutia de administrare pentru companie. De asemenea, Tudor a consiliat Logitech pe probleme de compensatii pentru nivelul executiv si de mobilitate internationala.

Asadar, vom avea ocazia sa aflam cum se petrec lucrurile in Silicon Valley si ce anume putem implementa in companiile noastre.

Conferinta Nationala HR Club va reuni peste 300 de profesionisti in resurse umane, manageri si antreprenori. Ajunsa la cea de-a IX-a editie, anul acesta conferinta are ca tema SCHIMBAREA – schimbarea pe care o dorim, o generam si o modelam, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. Vom afla de la speakeri de top care este urmatorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum sa pregatim si sa gestionam evolutia catre „viitorul HR-ului” si cum sa devenim „campioni ai schimbarii”.

Mai multe detalii cu privire la conferinta HR Change Champion gasiti pe pagina evenimentului: http://www.hr-club.ro/ro/pagini-conferinta-hr-change-champion-2013

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…