Acasa Agenda HR Ce se va întâmpla cu HR-ul anului 2015

Ce se va întâmpla cu HR-ul anului 2015

3 min citire
0
0
610

De Alexandra Lucescu

Tu ştii care este rolul HR-ului în organizaţia ta? Ei bine, nu vorbim doar de omul alături de care susţii interviul de angajare şi care îţi înmânează contractul de angajare, ci de acel om responsabil de recunoașterea, susținerea și recompensarea performanței în compania ta.

Poziționarea HR-ului ca partener strategic al business-ului pe care îl deservește este strâns legată de modalitatea în care acesta construiește și consolidează relația cu celelalte departamente, de atitudinea sa proactivă și, mai ales, de modalitatea în care reușește să își gestioneze contribuția, astfel încât să îi aducă rezultatele dorite.

Dupa șapte ediții de succes, HR Summit, cea mai mare platformă regională dedicată industriei de Resurse Umane din România, eveniment marca Libero Events, revine la Iași pe 8-9 octombrie cu o nouă ediție, unde reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din România și-au anunțat deja prezența.

Radu Panait (Resourcing Manager IBM), Nicoleta Capătă (HR Director Flanco) și Delia Sofonea (HR Director eMAG) sunt doar o parte dintre speakerii prezenți în acestă toamnă, la HR Summit Iași.

Pentru două zile HR Summit Iași va găzdui peste 140 de specialiști în Resurse Umane, manageri, consultanți, furnizori de servicii HR, dar și pasionați ai acestui domeniu. Prezentările, sesiunile de debate și wokrshop-urile organizate vor aduce și de această dată, în fața celor din sală, specialiști din cele mai importante companii din România, pentru a-i ajuta pe participanți să găsească soluții sau idei pentru dezvoltarea propriei organizații.

Pentru mai multe detalii, accesează www.iasi.hrsummit.ro.

Evenimentul este organizat de Libero Events şi se află la cea de-a opta ediţie, ce va avea loc la Iaşi, în 8-9 Octombrie.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Armonizarea Resurselor: Oameni, Profit, Tehnologie

Este în ADN-ul nostru, al profesioniștilor de HR, convingerea că fără oameni nu se poate! …