Acasa Agenda HR Câştigătorii premiilor Galei Revistei CARIERE 2015

Câştigătorii premiilor Galei Revistei CARIERE 2015

7 min citire
0
0
353

de Dana Badea

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Revista CARIERE a celebrat excelența, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România în cadrul Galei  „OAMENI CARE NE INSPIRĂ. NOUA GENERAŢIE”.  S-au acordat zece premii care au mers la zece oameni autentici, profesioniști care au marcat industria pe care o reprezintă.

Curajoşi, pasionaţi, întreprinzători, premianţii noştri îşi dedică timpul şi energia unor proiecte în care cred și pentru care ar muta și munții.

Iata care sunt câștigătorii Galei „OAMENI CARE NE INSPIRĂ. NOUA GENERAŢIE”

Management general – Paul Friciu, Vice President Production Eastern Europe – Gameloft România: „Mă bucur că industria jocurilor pe calculator este recunoscută cumva la nivel național, prin acest premiu.”

Profesii liberale – Dan Mitrea, Intermedicas:  „E primul premiu pe care-l câștig. E o încurajare pentru a dezvolta pe mai departe ceea ce am început.”

Liderul Noii Generaţii – Liana Buzea, fondator Plantăm fapte bune în România: „Sunt foarte mulți oameni care ar fi trebuit să fie premiați și să fie cu mine pe scenă. Sunt impresionată de eleganța acestei seri, iar ceea ce văd aici ma face să cred că viitorul sună foarte bine.”

Expaţi care simt românește – Jean-Baptiste Dernoncourt, Director General Carrefour România: „Mediul de business se îmbunătățește. Văd că apar noi companii ceea ce înseamnă că oamenii au încredere că se pot realiza lucruri în România. Mă bucur să văd că românii mă consideră parte din România. Intenționez să mai rămân în România cel puțin patru ani.”

Tânărul Manager de HR – Miriana Matei, HR Business Partner, Schneider Electric România:
„O să îmi propun mai multe lucruri pentru anul viitor, odată cu câștigarea acestui premiu.
Îmi place să contribui la dezvoltarea oamenilor, să mă asigur că fiecare are posibilități de dezvoltare personală.”

Tineri Antreprenori – Alexandru Geamănu & Laurențiu Bănescu, Fabrica de Bere Bună:
„Spre deosebire de statul român, mă bucur să văd că la 39 de ani, revista CARIERE mă consideră tânăr antreprenor. Acest premiu mi-a dat o gură de oxigen. Nu am mai fost așa de emoționat de când a câștigat fiica mea campionatul național de gimnastică aerobică.”

Noi culturi organizaţionale – Telekom Romania – Luciana Diaconu, Director de dezvoltare organizațională : „Ne doream să câștigăm acest premiu. E o recunoaștere a unui efort uriaș făcut de o echipă care venea din diferite organizații, am învățat să gândim ca o echipă nouă iar rezultatele se văd.”

Mentorat – Florian Colceag fondatorul şi preşedintele IRSCA Gifted Education;

Inovaţie – Eugen Guțiu și colegii săi de la Control 3D: „Ne bucurăm că am reușit  să facem lucruri care să ajute oamenii și în același timp să fim apreciați. Dorim să facem produse pentru România, sub brand românesc.”

Rebel pentru o cauză – Vlad Voiculescu, Magicamp: „Acest premiu înseamnă pentru mine o recunoaștere a ceea ce se poate construi pe încredere între oameni, pe acea esență bună care există în fiecare dintre noi și lucrurile extraordinare pe care le putem face împreună și doar împreună. Pot să promit că e doar începutul”.

Invitații s-au bucurat de momentele de muzică și dans oferite de tinerii artişti de la ACCORD VIBES, Alexandru Anastasiu (vibrafon), Fernando Mihalache (acordeon) și Radu Petrovici (contrabas) și Bogdan Bolohan alături de trupa de dans contemporan FreakQuency.

Partenerii care au dat strălucire celei de-a treia ediții a Galei CARIERE au fost Garanti Bank, Enel, HR Enterprise, Gras Savoye, One United Properties şi partenerul inspiraţional, ERUDIO.

Ne-au mai acordat sprijinul în organizarea acestui eveniment: Alira, Le Château, Marie Nouvelle, Louis Purple, ChristianTailoring, Biosens, Garkony, Momente de Magie, MASTIJ, YOKKO, Ellis Luxury, Sagra Shoes, KRAUTZ production, make-up: asterya.ro, Salon Laurent Tourette și tânarul arhitect, Daniel Brătescu, cel care a creat trofeele oferite în cadrul Galei „OAMENI CARE NE INSPIRĂ. NOUA GENERAȚIE”.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Armonizarea Resurselor: Oameni, Profit, Tehnologie

Este în ADN-ul nostru, al profesioniștilor de HR, convingerea că fără oameni nu se poate! …