Acasa Agenda HR Miriana Matei câştigă Trofeul CARIERE pentru Tânărul Manager HR

Miriana Matei câştigă Trofeul CARIERE pentru Tânărul Manager HR

7 min citire
0
0
493

de Atena Enea

Gala Revistei CARIERE – „OAMENI CARE NE INSPIRĂ. NOUA GENERAŢIE” a fost dedicată anul acesta tinerilor curajoşi, pasionaţi şi întreprinzători care îşi dedică timpul şi energia proiectelor în care cred. Evenimentul organizat pe 8 decembrie, la Le Chateau, într-un spaţiu festiv, în care modernul se împleteşte cu luxul clasic a onorat Tinerii HR Manageri. Ei sunt cei care se asigură că avem cele mai motivate şi productive echipe şi, implicit, companii vii, dinamice şi de succes.

Au fost nominalizate la categoria Tânărul Manager HR: Miriana Matei, HR Business Partner, Schneider Electric România şi Republica Moldova, Cristina Ionescu, HR Lead, Monsanto Europa de Est, Alina Drăgan, Vicepreşedinte Executiv, Divizia Resurse Umane, UniCredit Bank, Roxana Dobrescu, Senior HR Manager, Avon România şi Moldova, Judith Kis, Director HR, Groupama Asigurări.

Toate cele cinci nominalizate s-au remarcat prin proiectele realizate în cadrul companiei pentru dezvoltarea oamenilor, în acelaşi timp cu  dezvoltarea business-ului. Viziunea lor este să promoveze mai mult decât un echilibru – o integrare a vieții personale a angajaților cu cea profesională – și să se raporteze la oameni ca persoane, nu doar ca profesioniști.

Sunt agenţi ai schimbării care îşi dedică timpul şi energia pentru a încuraja dezvoltarea şi pentru a promova autenticitatea. Fiecare dintre nominalizate a adus o nouă filosofie de învăţare, prin care angajaţii cu potenţial sunt responsabilizaţi să investească în ei înşişi şi să conştientizeze că dezvoltarea continuă este ceea ce îi face să se diferenţieze. Sunt oameni care ar putea reprezenta o soluţie pentru schimbarea viitorului în HR.

Miriana Matei, HR Business Partner, Schneider Elctric România şi Republica Moldova, a fost nominalizată pentru că a inspirat transformarea organizaţiei într-o echipă performantă, a generat creșterea cu 60% a numărului de angajați, a crescut gradul de retenție şi a creat o atmosferă de muncă cool, în care starea de bine a angajaţilor este importantă.

Cristina Ionescu, HR Lead, Monsanto Europa de Est, a fost nominalizată pentru că a dezvoltat proiecte interesante pentru oameni, pe care îi consideră sufletul companiei, a venit în sprijinul colegilor printr-un proiect de învăţare prin acţiune activă şi un proiect de dezvoltare prin mentoring – prin care cei noi pot învăţa de la colegii cu mai multă experienţă.

Alina Drăgan, vicepreşedinte Executiv, Divizia Resurse Umane, UniCredit Bank a primit nominalizarea pentru că, prin muncă susţinută a devenit cel mai tânăr Membru al Boardului Executiv UniCredit Bank, iar prin strategia eficientă de resurse umane, a făcut ca cei 3.000 de angajaţi să aducă UniCredit Bank în top 5 instituţii financiar-bancare din ţară.

Roxana Dobrescu, Senior HR Manager, Avon România şi Moldova, a primit nominalizarea pentru că este pasionată de descoperirea diverselor perspective şi soluţii de business, este un agent al schimbării care îşi dedică timpul şi energia pentru a încuraja dezvoltarea şi pentru a promova autenticitatea.

Judith Kis, Director HR, Groupama Asigurări, a fost nominalizată pentru că prin programele numeroase pe care le-a coordonat a identificat, a dezvoltat şi a motivat oamenii talentați, a reuşit să facă transferurile de cunoştinţe, a contribuit la îmbunătăţirea abilităţilor de leadership, a încrederii şi influenţei personale a angajaţilor, iar lista poate continua.

Câştigătoarea acestei categorii este Miriana Matei. „ Consider că toate cele cinci nominalizate suntem câştigătoare. Îmi propun mai multe lucruri pentru anul viitor, odată cu câștigarea acestui premiu.
Îmi place să contribui la dezvoltarea oamenilor, să mă asigur că fiecare om are posibilități de dezvoltare personală, a afirmat Miriana la decernarea premiului.”

Lista completă a câştigătorilor Galei CARIERE o puteţi găsi accesând acest link.

Comentarii

  • Câştigătorii premiilor Galei Revistei CARIERE 2015

    de Dana Badea Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Revista CARIERE a celebrat excelența…
Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…