Acasa Editorial Capitolul MMXIII

Capitolul MMXIII

4 min citire
0
0
847

Nu imi doresc sa pun o eticheta anului ce a trecut. Si asta pentru ca fiecare dintre noi are propria perceptie asupra termenilor „bun”, „rau”, „dinamic”, „stabil”, „linistit” etc. Cred insa ca au fost 12 luni in care profesionistii de resurse umane au mai facut cativa pasi spre construirea unei comunitati puternice, de tip „business-oriented”, 12 luni in care au devenit tot mai receptivi la semnalele din afara organizatiilor lor.

Dar anul 2012 a trecut, si cu bune, si cu rele, dupa cum apreciaza fiecare, iar atentia noastra este indreptata acum spre urmatorul capitol. Prin urmare: care va fi dinamica comunitatii de HR in 2013? Asupra caror zone de activitate se vor concentra HRii in urmatoarele 12 luni? Va invit sa aflati cateva variante de raspuns in interiorul articolului „HR la puterea 2013”, in care am inserat vocile a sase oameni pasionati de munca lor in resurse umane. Chiar daca fiecare companie are specificul ei, problemele ei, succesul ei, munca colegilor nostri ne poate inspira si ghida intr-un mediu vitreg, in care estimarile cu greu isi mai gasesc locul. Ideea de baza este ca trebuie „sa fim cu ochii pe business”, fara sa ii neglijam pe clientii nostri interni, pentru ca altfel activitatea noastra nu ar mai avea niciun sens.

Si pentru ca am mentionat „clientii interni” va pot spune ca dezvoltarea angajatilor va fi in continuare un „top priority” pentru angajatori si va invit sa cititi un material dedicat pietei de training, bazat pe observatiile unora dintre cei mai importanti jucatori din industrie.

Tot in aceasta editie a revistei veti regasi si cateva coordonate legate de recrutarile din trimestrul intai, un interviu care ne demonstreaza ca pasiunea pentru HR poate fi molipsitoare si la nivel de top management, dar si un dosar cu informatii utile despre evaluare si comp&ben.

La inceput de an fiecare isi creioneaza una sau mai multe dorinte… eu pentru 2013 imi doresc sa adunam in jurul nostru oameni dedicati, pasionati, dornici sa impartaseasca sau sa primesca informatii de specialitate, si sa ne vedem in continuare la evenimentele organizate de HR Manager si partenerii sai.

Va doresc un an cu HRealizari!

 

 

 

 

 

 

 

 

Roxana Maxim
Manager de proiect, HR Manager

 

Articol publicat in revista HR Manager, nr. 25, ianuarie  2013

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
 • săptămâna

  Săptămâna de lucru de 4 zile: un drum spre libertate?

  Privind dincolo de cifre și statistici, săptămâna de lucru de 4 zile pare să ofere un peis…
 • Eu, Omul

  Poate mai mult ca oricând, acum este imperativ să reflectăm asupra identității noastre uma…
 • Ecuația EX

  Employee Experience (EX) pune omul în centrul tuturor acțiunilor organizației. Nu mai este…
Incarcati mai multe in Editorial

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…