Acasa Agenda HR A XI-a editie a Conferintei Profiles International pe 8-9 octombrie la Brasov

A XI-a editie a Conferintei Profiles International pe 8-9 octombrie la Brasov

5 min citire
0
0
429

In ultimul deceniu, Managementul Talentelor s-a bucurat de un interes si o popularitate tot mai mare ca urmare a tranzitiei spre o economie bazata pe cunoastere si a intensificarii  concurentei la nivel global pentru talente, leadership si competente de specialitate.

In ciuda ratei ridicate a somajului, doi din cinci angajatori din Romania (40%) intampina, in prezent, dificultati in gasirea candidatilor potriviti pentru posturile vacante din cadrul organizatiei, potrivit ultimului studiu ManPower Group privind Deficitul de Talente. In aceste conditii, a fi competitiv si de succes inseamna a identifica in mod eficient, a dezvolta si in cele din urma a retine angajatii de care ai nevoie. Acesta va fi subiectul principal al conferintei „Managementul Talentelor – o abordare strategica”, organizata pe 8-9 octombrie la Brasov de  PROFILES International Romania, cu sprijinul Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatiei Psihologilor Brasoveni, Dima Consulting Group si Profiles Research Romania.

Evenimentul isi propune sa ofere o perspectiva unica asupra modului in care organizatiile de succes si liderii lor abordeaza strategii eficiente de management al talentelor, exemple de bune practici dar si subiecte sensibile ce trateaza piata muncii din Romania:

 • Managementul Talentelor in organizatiile din Romania;
 • Gasirea Talentelor prin intermediul jocurilor video – Una dintre cele mai noi tendinte din aria recrutarii, ce are in spate zeci de ani de cercetare neurostiitifica- Evaluarea trasaturilor cognitive si emotionale cheie prin intermediul jocurilor pe calculator
 • Paradigma managementului talentelor; Talente vs. non-talente sau cum sa obtii rezultate exceptionale cu oameni obisnuiti;
 • Cum atragem si identificam tinere talente si ce programe de dezvoltare le oferim?
 • Motivarea angajatilor o chestiune de leadership sau de HR?
 • Cum gestionam performanta noilor generatii de angajati – Generatia Y si Generatia Z;
 • Integritate si etica din perspectiva departamentului de Resurse Umane;
 • Corporate Social Responsability si HR;
 • Importanta evaluarii indicatorilor de eficienta a capitalui uman;
 • Cresterea performantei echipelor de vanzari;
 • Restructurare, Somaj, Reconversie profesionala;
 • Programe de training clasic vs. online;
 • Dezvoltarea abilitatilor personale vs. Profesionale;
 • Coachingul ca metoda de dezvoltare a competentelor manageriale;
 • Importanta Social Media in HR;

In plus, vor fi dezvaluite instrumente noi de dezvoltare a angajatilor si de evaluare profesionala

eSkill, platforma de evaluare profesionala;

– CrossKnowledge, platforma de training online, cu peste 10.000 de tematici;

Singurul master de formare in domeniul vanzarilor din Europa certificat de National College of Ireland.

Printre speakerii invitati in cadrul evenimentului se numara Hans Jakob Walhovd – Vicepresedinte Afaceri Internationale, Wiley USA, Chuck Wilson –Vicepresedinte, Profiles International USA, Scott Hamilton – Chief Science Officer, Profiles International si Membru al Aociatiei Psihologilor Americani, Stephan Atsou– Director Continental Europe, Cross Knowledge, Dr.psih. Doru Dima – CEO Profiles International Romania, Enrico Banchi – Partener, Palo Alto School, Italia; Prof. Jimmy Hill– Decanul National College of Ireland, Deiric McCann – Vicepresedinte Profiles International, Irlanda; Oussama Mansour–  CEO Profiles International Orientul Mijlociu, Lilia Dicu– Coach realizat la nivel international, Desiree Diaconescu –Vicepresedinte HR URBB Romania, Daniela Lulache– CEO Nuclearelectrica, Dan Brumboiu– Director General Polipol Mobila.

Aflata la cea de-a XI-a editie, conferinta face parte din seria de evenimente organizate de Profiles International, fiind singurul eveniment de resurse umane care s-a desfasurat timp de 11 ani consecutiv in Romania.

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam accesati pagina: http://conferinta.profilesinternational.ro

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…