Acasa Management Viziere, măști, pereți de plexi… și încă ceva pentru angajați

Viziere, măști, pereți de plexi… și încă ceva pentru angajați

5 min citire
0
0
303

Companiile încep să revină treptat la sistemul de lucru obișnuit, în sedii. Cei din producție, retail, spațiile logistice au fost acolo și până acum. Prudența este însă cuvântul de ordine în aceste zile. Sunt momente care ar trebui privite de companii ca o provocare ce impune elaborarea unei noi viziuni, a unei strategii. Alături de implementarea unui set strict de măsuri de igienă, planul de continuare sau de revenire la sistemul de muncă în sedii ar trebui să includă și programe care să ofere angajaților sentimentul că sunt în permanență protejați și sprijiniți.

În aceste vremuri guvernate de incertitudine și teamă, angajații au nevoie, mai mult ca oricând, să se simtă în siguranță. Un context care impune liderilor să fie mai aproape de oamenii lor, să le înțeleagă temerile și să le ofere susținerea necesară pentru a depăși factorii de stres generați de numeroasele schimbări.

Pandemia a creionat o nouă realitate în care protecția apropiaților, a familiei sau a echipelor de lucru, a devenit un lucru primordial. Distanțarea socială pare însă greu de respectat dacă ne uităm la statisticile oficiale. Datele Eurostat arată că, înainte de declanșarea pandemiei, doar unul din cinci români avea posibilitatea de a lucra de acasă. Iar faptul că un angajator este nevoit ca în plină pandemie să aducă într-un loc mai mulți oameni, implică nu doar curaj, ci și multă responsabilitate.

Protecție suplimentară pentru echipa ta

O afacere are nevoie de oameni ca să funcționeze. Iar a duce protecția un pas mai departe poate însemna implicit o diminuare a riscurilor la care este expusă compania per ansamblu. Așadar, e nevoie ca oamenii să aibă acces la produse care să le vină în ajutor atunci când au cea mai mare nevoie. Iar o asigurare de viață de grup poate răspunde unei astfel de nevoi în caz de îmbolnăvire cu Covid-19.

Protecție financiară în caz de îmbolnăvire cu Covid-19

Asigurarea de viață de grup UNITEAM PROTECT de la UNIQA oferă o pârghie de protecție  în caz de spitalizare și deces ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2. Constituit într-un pachet de asigurare unic, predefinit, cu o durată contractuală de un an, noul produs de la UNIQA își propune să sprijine angajatorii în efortul lor de a oferi încredere și asistență echipelor și colaboratorilor în acest context atipic. În cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus, polița oferă angajatului o indemnizație zilnică pentru o perioadă maximă de 20 de zile de spitalizare în condiții normale sau în regim ATI, dar și protecție financiară în caz de deces.

UNITEAM PROTECT este simplu, conectat la realitatea actuală și se adresează în special companiilor, asociațiilor sau sindicatelor care, în aceste zile, fac tot posibilul pentru a reporni motoarele, și de a-și ține echipele în siguranță. Iar siguranța nu ar trebui să se limiteze doar la protecția dată de măsurile sanitare, ci ar trebui dusă un pas mai departe.

Dacă ești director de resurse umane sau ai o echipă în grijă, adaugă această asigurare pachetului extrasalarial.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Management

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Inovația din proiectele HR

Inovația în afaceri nu mai este astăzi doar o tendință, ci un obiectiv strategic tot mai v…