Acasa Agenda HR Viitorul muncii. Atingerea obiectivelor de HR în vremuri schimbătoare

Viitorul muncii. Atingerea obiectivelor de HR în vremuri schimbătoare

3 min citire
0
0
554

Când vorbim despre viitorul muncii ne referim la schimbările care vor avea loc în modul în care munca va fi realizată în următorul deceniu, schimbări influențate pe de-o parte de tehnologie, precum și de intrarea în câmpul muncii a noii generații și de contextul economic și social.

În timp ce spațiul fizic încă există, ideea generală despre ceea ce este și pentru ce este un loc de muncă trebuie reimaginată. Organizațiile trebuie să abordeze în mod deliberat schimbările provocate de pandemie și ritmul rapid al investițiilor tehnologice pentru a permite munca la distanță și flexibilă.

În cadrul evenimentului Fast Forward. Organizația Viitorului, organizat de Revista HR Manager, în parteneriat cu HUMANISTIC, Delia Mandache, Chief People Officer, HTSS a ales să vorbească despre viitorul muncii și cum se va schimba strategia odată cu aceste vremuri încă de adaptare la nou. A prezentat tendințe și acțiuni concrete nu doar pentru a supraviețui unor fenomene importante precum „marea demisioneală” și „demisia silențioasă” în perioada de maximă reticentă post-pandemică, ci și pentru dezvoltare și performanță organzațională.

Delia Mandache a vorbit și despre trendurile HR care modelează business-ul viitorului. Aici, Delia Mandache a subliniat câteva idei: compromisul dintre munca remote și munca de la birou, experiența angajaților – care este vitală într-un astfel de model de lucru, învățarea continuă – care este cheia performanței unei afaceri și utilizarea tehnologiei ca adjuvant în crearea legăturii și încrederii dintre angajat și angajator.

Pentru a vizualiza întreaga prezentare a Deliei Mandache, accesați acest link.

Pentru a viziona întreg evenimentul, accesați pagina oficială.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…